Barça Femení - Atlètic de Madrid: Tot queda igual (1-1)

Barça Femení - Atlètic de Madrid: Tot queda igual (1-1)

El partit de la Lliga Iberdrola entre les primeres i les segones classificades acaba amb empat, en un duel d’altura en què Sonia, per part visitant, i Andressa Alves, per part local, han estat les golejadores

Taules a la Ciutat Esportiva (1-1). El FC Barcelona Femení no ha pogut esgarrapar els tres punts de la visita de l’Atlètic de Madrid, l’actual líder de la Lliga Iberdrola, i continua a un punt de les matalasseres. Això sí, amb una opció menys per retallar la diferència, tot i que encara queden vuit jornades per disputar-se (24 punts) i per poder-ho fer. El bon posicionament de l’Atlètic en el primer període i la falta d’encert a la represa han escrit un partit que ho deixa tot obert, després que Sonia avancés les visitants i Andressa Alves posés l’1-1 definitiu de penal.

Des d’un començament, l’Atlètic de Madrid ha demostrat la seva fortalesa. Amb el liderat en joc, la primera part a la Ciutat Esportiva ha caigut del cantó de les de Villacampa. No pel joc ni per la possessió, que han estat per al Barça, sinó perquè el seu posicionament defensiu i un toc de qualitat de l’exblaugrana Sonia Bermúdez han decidit el marcador al descans. Perquè, en un malentès entre la defensa i Paños, Sonia ha aprofitat per avançar les visitants amb una vaselina llunyana (0-1, min 22) que ha trastocat les de Fran Sánchez, controladores del ritme del matx però sense la profunditat necessària per sentir-se còmodes.

Situació, però, que s’ha començat a trencar després del pas per vestidors. I és que el gol de penal d’Andressa Alves (1-1, min 49) ha tornat a enfortir les blaugranes, que s’han mostrat més incisives i amb més determinació, especialment a través de les aproximacions d’Andonova i Martens. El Barça s’ha mostrat més enèrgic, i ha tingut oportunitats, però no ha trobat porteria. Tampoc l’Atlètic, que malgrat tot ha tingut la més clara en un centre-xut de Sonia que s’ha estavellat contra el pal (min 85). Al final, l’equip líder i el seu principal perseguidor han signat el mateix resultat que en el partit de la primera volta (1-1) per deixar-ho tot igual a la Lliga Iberdrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut