Barcelonisme imparable a Bilbao per a la final de la UWCL

Barcelonisme imparable a Bilbao per a la final de la UWCL

El Club convoca dissabte a socis i sòcies, penyes oficials i tota l’afició culer a gaudir de les diverses activitats pels carrers de la ciutat

Dissabte a partir de les 18.00 h el Femení disputarà la seva cinquena final de la UEFA Women’s Champions League contra el Lyon Féminines i socis i sòcies, penyes i afició estaran al costat de l’equip, tant a San Mamés com arreu de la ciutat i del món.

Segons la UEFA, al voltant de 40.000 són els i les assistents al partit que tenen entrada com a afició del Barça. A més a més, està previst que milers de culers es desplacin, tant en els autocars organitzats pel FC Barcelona com pel seu compte, a Bilbao aquest cap de setmana. És per això que el Club, fent ús de l’espai que l’organització de la UEFA i la ciutat de Bilbao han cedit a cada equip a mode de Fan Meeting Point (punt de concentració per als fans), ha preparat una sèrie d’accions per fer gaudir aquesta afició, que partit a partit mostra el seu suport incondicional i que es mobilitza allà on calgui amb l’equip, al màxim d’aquesta experiència única i irrepetible.

Es tracta d’una crida perquè junts, equip i afició, puguin seguir cridant ‘Movem el Món’ i continuar construint la història.

ChampionF1

De 10 h a 16.30 h - Barça Fan Meeting Point, al parc de Doña Casilda

El parc de Doña Casilda, també conegut com al ‘pulmó de Bilbao’ per ser l’única zona verda de la ciutat fins fa uns anys, allotjarà el Barça Fan Meeting Point, organitzat per la UWCL i complementat amb activitats d’animació promogudes pel FC Barcelona.

A menys de 15 minuts a peu de l’estadi de San Mamés, l’afició culer podrà escalfar motors per a l’esperada final molt abans de l’inici del partit. I és que des de primera hora del matí, concretament a les 10 h, Bilbao es llevarà a ritme de DJ donant el tret de sortida a la festa blaugrana i durant tot el dia tindran lloc activitats i actuacions especials.

Jocs, espais interactius, concursos, actuacions musicals i sorpreses molt especials aniran succeint al llarg d’una jornada que finalitzarà aproximadament a les 16.30 h i que estarà amenitzada pels speakers habituals del Club, que, a més a més de donar informació, presentaran totes les sorpreses i fins i tot realitzaran entrevistes als i les assistents.

La UEFA i l’Ajuntament de Bilbao, organitzadors de l’espai, proporcionaran punts clau de restauració, hidratació i serveis.

De 18 h a 19.45 h, Watch Party al Barça Fan Meeting Point

Per a una afició imparable, formada per culers que gaudiran del partit a San Mamés però també per molts altres que es desplaçaran a Bilbao per animar l’equip tot i no tenir entrada a l’estadi, el FC Barcelona ha volgut instal·lar una pantalla gegant al Fan Meeting Point. En aquesta pantalla, durant tota la diada prèvia al partit s’aniran projectant diversos esdeveniments del dia i, a partir de les 18 h fins les 19.45 h, projectarà en directe ni més ni menys que la final de la UWCL.

Distribució de l’afició a l’estadi de San Mamés

L’afició del FC Barcelona ocuparà la Zona Nord de l’estadi, tal com s’indica al següent mapa.

ChampionF2

Milers de culers en els autocars organitzats pel FC Barcelona

Més de 1.300 culers es desplaçaran en els 22 autocars organitzats pel FC Barcelona, que sortiran des dels carrers Martí i Franquès i Menéndez Pelayo, al costat de l’Spotify Camp Nou, entre les 00.45 i la 01.15 de la nit de divendres a dissabte; i que arribaran a Bilbao, als pàrquings assignats per l’organització ubicats a Anselmo Clavé, Abandoibarra i Muelle Ramon de la Sota cap les 8.30 h – 9 h del dissabte. Es recomana a les persones que viatgin en els autocars estar ben atentes des de l’inici del desplaçament, ja que sorpreses inesperades i dedicades especialment als passatgers succeiran a l’interior.

De cara a la tornada, el punt de trobada a Bilbao serà el mateix on han arribat i la tornada està prevista a les 22.30 h.  Els autocars del Club arriben a Barcelona també al mateix punt de partida del dia anterior al voltant de les 07.00 h del diumenge.

Tota la informació, al web oficial de la final

L’organització recomana fer ús de l’aparcament de dissuasió gratuït habilitat a la localitat de Mungia, amb connexió a l’estadi de San Mamés mitjançant un servei de llançadora gratuït.

El punt d'aparcament es troba situat al carrer Bermeo Bidea 3, de la localitat de Trobika (Mungia). Les coordenades de la localització són: 43º21'25.3''N- 2º50'22.3''W

L'horari del servei de connexió entre l'aparcament i la ciutat serà des de les 10.00 h fins a les 17.00 h , i des de les 20.00 h fins a les 00.00 h.

Aparcaments per a l’afició que es desplaci en vehicle propi a Bilbao, consignes i altra informació de servei, a la guia útil que es pot trobar al web oficial de la final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut