Acord per a la renovació d’Alexia Putellas fins al 2026

Acord per a la renovació d’Alexia Putellas fins al 2026

El Club i la capitana blaugrana han arribat a un acord per allargar el contracte dues temporades més

El FC Barcelona i Alexia Putellas han arribat a un acord per a la continuïtat de la capitana blaugrana per dues temporades més, fins al 30 de juny de 2026, amb opció a una tercera temporada. Aquest dimarts, la doble Pilota d’Or 2021 i 2022, ha signat el seu nou contracte amb el president Joan Laporta  les oficines del Club.

Rècords i més rècords

Parlar d’Alexia Putellas és parlar d’una jugadora referent al Barça i també al món del futbol femení. L’11 blaugrana és la jugadora amb més gols a la història del Club, amb un total de 189, i amb aquest nou contracte podrà seguir ampliant la seva llegenda. 

Joan Laporta i Alexia Putellas segellen l'acord de renovació.

També és la jugadora amb més títols de la història del Barça, amb un total de 29, després de la consecució de la Copa de la Reina. Va superar Melanie Serrano, que fins ara ostentava el rècord amb 28. El palmarès, envejable: 2 Champions, 8 Lligues, 8 Copes de la Reina, 4 Supercopes d’Espanya i 7 Copes Catalunya.

Aquest dissabte, a Bilbao, Alexia buscarà arribar al seu 30è títol i el que seria la tercera Lliga de Campions seva i del Club.

IMG_1963

Tercera en partits

Pel que fa als partits jugats, Alexia n’ha disputat un total de 424 i és la tercera jugadora amb més partits. Tan sols té per davant la seva actual companya i també llegenda, Marta Torrejón (431) i Melanie Serrano (517). 

Els partits d’Alexia es desgranen de la següent manera: 300 de Lliga, 68 de Champions, 37 de Copa de la Reina, 5 de la Supercopa d’Espanya i 14 de la Copa Catalunya.

El llegat d’Alexia Putellas com a Culer seguirà, com a mínim, dues temporades i tots els aficionats culers estan d’enhorabona amb aquesta renovació. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut