Disponibles per a públic general les entrades per a la final de la Copa de la Reina de Saragossa

Disponibles per a públic general les entrades per a la final de la Copa de la Reina de Saragossa

Durant aquesta setmana s’ha anunciat primerament a socis i sòcies, seguit de Penyes, a través dels seus canals exclusius

El FC Barcelona informa que les entrades per a la final de la Copa de la Reina, que es disputarà entre el Barça Femení i la Reial Societat el proper 18 de maig a l’estadi de La Romareda a Saragossa, ja estan disponibles per a tots els aficionats i aficionades culers.

Durant aquesta setmana s’ha anunciat primerament a socis i sòcies, seguit de Penyes, a través dels seus canals exclusius: Infosocis (29 d’abril) i InfoPenyes (30 d’abril). Igual que en el cas de les entrades per a la final de la UEFA Women’s Champions League, la comercialització de les localitats es fa mitjançant l’enllaç de compra proporcionat per la Real Federación Española de Futbol amb un topall d’un màxim de sis localitats per sol·licitud. Per motius de seguretat i per evitar la revenda, les entrades de la Final de la Copa de la Reina són nominals. Els aficionats i aficionades que desitgin adquirir localitats ho poden fer a través d’aquest enllaç:

Seguiment de la venda d’entrades

Per a la final de Saragossa, la RFEF va posar a disposició del FC Barcelona un total de 12.800 entrades, de les quals el Club ha fet el següent repartiment: 10.730 entrades per a socis, sòcies, Penyes i públic general, 150 destinades a grups d’animació i 1.920 per a compromisos de Club (un 15% del total, tal com marquen els Estatuts del FC Barcelona - Article 10è Drets dels socis, 10.5) a uns preus d’entre 15 i 25 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut