Esgotades les entrades per al Barça Femení – Villarreal Femenino i també l’Star Pass per al mateix partit

Esgotades les entrades per al Barça Femení – Villarreal Femenino i també l’Star Pass per al mateix partit

Una jornada ambientada en la nova col·laboració amb Spotify i la cantant Karol G, en què l’equip de Giráldez estrenarà la nova equipació

El proper dissabte 13 d’abril a les 18.30 h tindrà lloc la Jornada 23 de la Lliga F a l’Estadi Johan Cruyff, on el Barça Femení s’enfrontarà al Villarreal Femenino. Aquest partit, que ja és ‘sold out’, estrenarà la nova experiència VIP STAR PASS que, no només ja ha esgotat totes les existències, sinó que ho ha fet en tan sols 24 hores.

Aquesta serà una jornada d’estrenes, i és que socis, sòcies, aficionats i aficionades tindran l’oportunitat d’animar l’equip a casa a ritme ni més ni menys que de Karol G amb música, jocs i concursos. L’artista colombiana, icona de la música i cantant llatina amb més reproduccions durant els últims quatre anys a Spotify a nivell global, ha estat l’escollida com a protagonista del nou logo. Un canvi d’emblema que puntualment ja és tradició a la samarreta blaugrana, fruit de la col·laboració del Club amb la plataforma de música digital.

El Femení estrenarà per primera vegada la nova samarreta

El representatiu cor espinat de KAROL G s’estrenarà per primera vegada a la samarreta del Barça en un partit de Lliga F de l’equip femení, el corresponent a aquest dissabte 13 d’abril contra el Vila-real. Una setmana després, el diumenge dia 21, el primer equip masculí jugarà el Clàssic al Bernabéu amb aquest mateix emblema al pit.

Un pas més en el camí d’empoderar noves generacions

En el Compromís del Club d’empoderar noves generacions a través de l’esport i dels valors associats, aquest nou canvi de logo vol retre homenatge a aquelles persones que canvien les regles del joc, que superen barreres i que deixen un llegat a les noves generacions per expressar-se tal com són. La ‘Bichota’, com les jugadores i jugadors del Barça, és una inspiració per a moltes persones. I el seu paper ha estat clau per dur la música llatina a noves cotes d’èxit global.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut