Aitana i Salma, nominades als Premis Laureus

Aitana i Salma, nominades als Premis Laureus

La migcampista i la davantera blaugranes estan nominades a millor esportista femenina de l'any i esportista revelació respectivament, així com la selecció espanyola femenina de futbol

Aitana Bonmatí i Salma Paralluelo han estat nominades als Premis Laureus d'aquest any. La migcampista de Sant Pere de Ribes ha estat escollida en la categoria de millor esportista femenina de l'any, on competirà contra les atletes Shericka Jackson, Faith Kipyegon i Sha'Carri Richardson, l'esquiadora alpina Mikaela Shiffrin i la tennista Iga Swiatek. D'altra banda, la davantera saragossana ha estat nominada dins la categoria d'esportista revelació de l'any i haurà de lluitar contra el futbolista Jude Bellingham, la futbolista Linda Caicedo, la tennista Coco Gauff, la nadadora Qin Haiyang i l'atleta Josh Kerr.

La gala de l'esport mundial es disputarà el 22 d'abril a Madrid, on es coneixerà si Aitana i Salma aixequen el guardó. Serà la 25a edició dels Premis Laureus.

La selecció espanyola, també nominada 

La selecció espanyola femenina de futbol també ha estat nominada a millor equip de l'any als Premis Laureus. Una àmplia representació de jugadores blaugranes va permetre al combinat estatal aixecar el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda del passat agost, aconseguint la primera estrella per a Espanya. A banda de la selecció espanyola, també hi figuren l'equip europeu de la Ryder Cup de golf, la selecció alemanya masculina de bàsquet, el Manchester City masculí de futbol, l'equip Oracle Red Bull Racing de Fórmula 1 i els Springboks, conjunt australià de rugbi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut