Atlético de Madrid - Barça: Un gol històric dona els tres punts (0-1)

Les blaugranes han sumat una nova victòria després del 182è gol d'Alexia amb el Barça

Tres punts de reines. El Barça ha guanyat a l'Atlético de Madrid (0-1) amb un gol històric d'Alexia Putellas. La capitana ha marcat el seu gol número 182 en el minut 51 de duel que a banda de donar els tres punts ha servit perquè es converteixi en la màxima golejadora del Barça Femení.

Marcador immòbil

Guanyar a l'Atlético no és fàcil i així s'ha demostrat en el terreny de joc. Matalasseres i culers s'han tornat a veure les cares a la competició domèstica en un dels duels més exigents de la Lliga. Marcat per ser un partit històricament competit, les de Jonatan Giráldez han començat el duel molt concentrades, decidides a assaltar el Centro Deportivo Alcalá de Henares per sumar els tres punts.

Ara bé, sobre el paper, el desplegament del joc blaugrana és molt bonic, però amb un rival tan preparat com el conjunt madrileny, no és fàcil plantar tota l'ofensiva. Al combinat barceloní li ha costat trobar espais a causa de la gran defensa del conjunt local.

El Barça ha pres el control de la possessió, però sense la possibilitat de trobar l'última passada i la definició que porti al gol, les blaugranes no han creat grans ocasions de perill per avançar-se en el marcador. Així doncs, s'ha arribat al descans de la mateixa manera que ha començat el duel, amb empat a zero.

Alexia fa història

Només sis minuts després de la represa, Alexia ha fet història amb el club de la seva vida. La davantera ha avançat les blaugranes en el marcador amb el seu gol número 182 amb l'elàstica culer. Així doncs, Alexia s'ha convertit en la màxima golejadora de la història del Barça.

Malgrat el gol, el guió de partit no ha canviat respecte a la primera meitat. Les blaugranes han trobat més la porteria rival, però sense acabar de generar perill. De fet, les madrilenyes han tingut l'empat als minuts finals. Cata Coll ha hagut d'intervenir per aturar una rematada en un mà a mà amb Shelia en el 88.

Finalment, amb el gol d'Alexia s'ha aconseguit sumar els tres punts i les blaugranes encadenen la segona victòria de prestigi després de guanyar la Reial Societat de Natàlia Arroyo la setmana passada.

FITXA DEL PARTIT

Atlético de Madrid, 0
Barça, 1

Atlético:  Lola; Moraza, Van Dongen, Menayo, Medina; Banini ( Eva Navarro, min. 58), Majarín (Boe Risa, min. 58), Santos; Crnogorcevic (Gaby, min. 58), Sheila i Ajibade (Cardona, min. 63).

Barça: Cata Coll; Bronze, Paredes, Mapi León, Ona Batlle; Aitana, Walsh (Engen, min. 76), Patri; Brugts (Salma, min 63), Alexia (Oshoala , min. 76) i Mariona (Pina, min. 76).

Gols: 0-1, Alexia (min. 51)

Àrbitres: Zulema González González. Targeta groga per a les matalasseres Majarín