Madrid CFF – Barça Femení (prèvia): Inici en un camp complicat

Madrid CFF – Barça Femení (prèvia): Inici en un camp complicat

7 pm, DAZN: Les blaugrana comencen la Lliga contra l’únic rival que les va guanyar la temporada passada

Arriba l’hora de la veritat. Després d’una pretemporada atípica amb Mundial i gira mexicana inclosa, el conjunt de Jonatan Giráldez comença la temporada oficial 2023/24 al camp del Madrid CFF. Les madrilenyes van ser les úniques capaces de guanyar les blaugranes la temporada passada en la darrera jornada de la Lliga, fet que demostra el grau de dificultat que es poden trobar les de Giráldez en el primer compromís domèstic i més, fora de casa.

O. Batlle i Brugts podrien debutar

Aquest divendres s’ha conegut la convocatòria de 20 futbolistes que viatjaran a Madrid amb les baixes per lesió de Jana, Paralluelo i Walsh. La defensa catalana té una sobrecàrrega muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra, Salma Paralluelo té una distensió de la càpsula posterior del genoll esquerre, mentre que la internacional anglesa Keira Walsh té una lesió muscular al soli de la cama esquerra. Totes tres són baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat.

La convocatòria és la següent: Paños, Paredes, María León, Pina, Marta, Mariona, Graham, Alexia, Patri, Cata Coll, Aitana, Bronze, Bruna, Oshoala, O. Batlle, Engen, Brugts, Vicky, Martina i L. Corrales. Per tant, les dues incorporacions d’aquest estiu O. Batlle i Brugts podrien debutar oficialment de blaugrana aquest dissabte a l’estadi Fernando Torres de Fuenlabrada.

Les declaracions prèvies del tècnic Jonatan Giráldez

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut