L’afició blaugrana es va deixar sentir més enllà d’Eindhoven a la final de la UWCL

L’afició blaugrana es va deixar sentir més enllà d’Eindhoven a la final de la UWCL

Més de 10.000 culers a Eindhoven i afició reunida dins i fora de Catalunya van donar suport al primer equip de futbol femení en la final de la UEFA Women’s Champions League

El Barça Femení ha conquerit la seva segona Champions no només sobre la gespa, sinó també a les graderies, als carrers de la ciutat d’Eindhoven i a diferents punts de tot el món. Més de 10.000 aficionats i aficionades van fer que Eindhoven despertés ahir al ritme de càntics culers, una marea blaugrana que va envair els carrers de la ciutat i la va tenyir dels seus colors i el seu sentiment. No s’equivocava Jonatan Giráldez quan a la prèvia del partit deia que el Barça havia de guanyar sobre la gespa i també a les graderies. I, no només això, ho ha fet també arreu del globus amb el suport incondicional de socis, sòcies, penyes i afició.

Les penyes van organitzar visionats per tot el món amb cinquantenes i centenes de persones a cadascun dels punts: des de pantalles gegants arreu del territori català de penyes com la de Mollet, la Jove de Cerdanyola del Vallès o de la PB Baix Camp de Reus, Tarragona; fins a trobades a diferents punts de la resta de Catalunya i de l’estat espanyol per veure el partit com l’Escala, Girona, el Palau d’Anglesola, Lleida, Sueca, València, o Almansa, Albacete. A altres punts del món com a Londres i fins i tot als Estats Units a Austin i Washington també van tenir lloc trobades de penyes per donar suport al Femení des de la distància.

Watch Party a Washington organitzada per la Delegació del Govern de la Generalitat als Estats Units i Canadà

Concretament la ‘Watch Party’ de Washington va estar organitzada per la Delegació del Govern de la Generalitat als Estats Units i al Canadà, que va convidar l’afició a l’Elephant & Castle Pub, situat a la ciutat, a les 10.00 hora local. Va comptar amb l’assistència de més de 60 aficionats i aficionades, i am la presència institucional d’Isidre Sala, delegat del Govern de Catalunya als Estats Units i al Canadà; Bryan Bachner, Managing Director de les Oficines del FC Barcelona a Nova York i Hong Kong; i Sara Adkins-Blanch, vicepresidenta de la Penya Barcelonista Washington DC.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut