Joan Laporta:

Joan Laporta: "Aquest equip continua fent història"

El president del FC Barcelona s'ha mostrat molt satisfet després d'aconseguir la 2a Champions femenina de la història del Club

Amb la consecució de la Champions, la felicitat s'ha apoderat del cos de milions de culers, també del de Joan Laporta. El president del FC Barcelona ha reconegut la seva satisfacció un cop assolida la segona Copa d'Europa femenina de la història del Club. "Això només és el començament, hem tocat la glòria i l'equip continua fent història", ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació.

El president blaugrana ha viscut amb molta emoció la final. Malgrat que l'equip ha hagut de capgirar un resultat advers, Joan Laporta ha assegurat que confiava en la reacció: "La remuntada és gràcies a les jugadores i l'entrenador han cregut fins al final". "Finalment, s'ha guanyat amb una reacció històrica i merescuda, però el Barça ha tingut moltes oportunitats clares durant el duel", confessava Joan Laporta.

 

De la mateixa manera que ha afirmat que les blaugranes "han jugat amb molta identitat i coratge i sentint els colors de la samarreta", també ha volgut reconèixer el paper del Wolfsburg en la final: "Ha estat un rival digne i seriós".

Finalment, el president culer ha volgut concloure la seva intervenció reivindicant el paper del FC Barcelona com a club de futbol: "El Barça és una referència a escala mundial i és estimat per milions de culers arreu del món. Aquesta Champions és un honor pel Club i és una manera de retornar l'afecte de la nostra afició".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut