Informació de servei i recomanacions per a la gran final de la UWCL a Eindhoven

Informació de servei i recomanacions per a la gran final de la UWCL a Eindhoven

Els socis i sòcies, penyistes i afició que assisteixin al partit d’aquest dissabte disposen d’un seguit d’informació per facilitar la fluïdesa i evitar incidències al PSV

Aquest dissabte 3 de juny a les 16 h la família blaugrana viurà un moment històric. Mentre les jugadores de Giráldez es veuen les cares amb el Wolfsburg en la disputa pel títol de campiones de la UWCL, l’afició participarà d’aquest gran esdeveniment donant suport a l’equip des de casa o des del mateix PSV.

Per tal de fer més agradable l’experiència dels barcelonistes que assisteixin a l’estadi per viure la festa de la final en primera persona, tant des del Club com des de la UEFA s’han establert una sèrie d’informacions i recomanacions.

  • El Club recomana arribar amb la suficient antelació a l’estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera esglaonada. Les portes del PSV obriran a les 14 h.
  • La majoria de l’afició barcelonista, que ocuparà més de 3.700 seients, estarà ubicada entre les zones Oest i Nord tot i que hi haurà presència de culers a tot l’estadi. Totes aquelles persones que hagin adquirit les entrades per diverses vies més enllà de les quotes destinades al Club, estaran repartides a diferents ubicacions.
  • El Club proporcionarà banderes a l’afició per animar el Femení, que estaran situades als seients destinats als culers, a les zones Oest i Nord. També distribuirà algunes banderes als afores de l’estadi abans del partit.

 

Mapa informació de servei UWCL

Recomanacions genèriques de la UEFA per al públic assistent

  • Les portes de l'estadi estan obertes des de 2 hores abans del partit.
  • Es podrà escanejar l’entrada per al partit des del mòbil a la porta d’entrada. En cas d’haver comprat entrades per a diverses persones, cada persona ha de tenir l’entrada al seu mòbil.
  • S’accepten entrades impreses en un full de paper A4 en blanc. Les entrades impreses milloren la velocitat de l’accés a la porta d’entrada.
  • El codi QR de l’entrada permet accedir a l’estadi només una vegada. Després d'això, el codi QR perd la seva validesa.
  • Un cop se surt de l’estadi, ja no es pot tornar a entrar.
  • Les entrades comprades per canals de venda no oficials corren el risc de no donar accés a l’estadi.
  • En cas de tenir problemes per accedir a l’estadi amb l’entrada, cal adreçar-se al taulell d’atenció a l’entrada 11.
  • Només es poden portar a l'estadi bosses de mida A4 (30 x 21 x 10 cm) o més petites, després de ser revisades. Per tant, no s'admeten bosses, maletes o mercaderies superiors a la mida A4 i seran rebutjades a l'entrada. Hi ha un nombre limitat de taquilles per a bosses de mida més gran.
  • Està prohibit beure alcohol (llaunes o ampolles de vidre) al carrer, solament es por fer als bars o cafeteries d'Eindhoven. La cervesa se serveix en gots de plàstic.
  • No està permès portar ni disparar focs artificials a l'aire lliure o a l'estadi. Les persones que no segueixin aquestes instruccions seran detingudes per la policia.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut