El Club compensarà l’import dels partits del Femení que es puguin jugar fora del Johan Cruyff

El Club compensarà l’import dels partits del Femení que es puguin jugar fora del Johan Cruyff

Es podrà demanar la devolució de l’import proporcional dels partits corresponents als abonaments dels packs temporada 2023/24 que es puguin jugar lluny de l’Estadi Johan Cruyff

A menys d’una setmana d’enfrontar-se al VfL Wolfsburg a la final de la UEFA Women’s Champions League, les actuals campiones de Lliga han estat protagonistes d’una temporada 2022/23 plena d’èxits esportius i celebracions, i ahir va quedar patent, durant la vetllada d’acomiadament de l’Spotify Camp Nou tal com el coneixem actualment, que les de Giráldez no només formen part de la història del Club sinó que són una peça clau de l’evolució del FC Barcelona per a les noves generacions de culers.

Les jugadores del primer equip de futbol femení van protagonitzar part del vídeo homenatge als 66 anys d’història de l’Spotify Camp Nou, així com l’última de les samarretes gegants que es van situar sobre la gespa en representació de cadascuna de les dècades de l’Estadi. I la gran acollida del públic en aquests moments de la nit va fer patent la rellevància que el Barça Femení desperta en l’afició barcelonista.

Durant la propera temporada l’equip seguirà oferint vetllades històriques, i l’afició ja pot aconseguir els packs temporada 2023/24 al web.

En cas d’haver-hi algun partit que canviï de localització fora de l’Estadi Johan Cruyff els compradors i compradores dels packs podran demanar-ne la devolució

El Club està estudiant la localització dels partits del femení per a la propera temporada i, si durant la temporada 2023/24 hi ha algun partit que canvia de localització i finalment no es juga a l’Estadi Johan Cruyff, es donarà l’opció a tots els compradors i compradores dels packs d’escollir si volen seguir mantenint les seves entrades per al nou estadi on es decideixi jugar el partit com a local del Barça Femení o bé demanar la devolució parcial del pack.

La devolució parcial del pack es computarà de la manera següent: es dividirà l’import del pack entre el nombre de partits inclosos en el mateix i el Club retornarà la part proporcional corresponent a 1 partit.

No es permetran devolucions parcials, és a dir, en cas d’indicar que es desitja obtenir el retorn de l’import d’un determinat nombre d’entrades per a un partit, es retornarà i anul·larà l’import de totes les entrades del pack en qüestió relatives al partit declinat. Per exemple, en cas d’adquirir 3 packs amb una compra, la devolució implicarà l’anul·lació i retorn de l’import de les 3 entrades corresponents a aquell partit, no hi haurà la possibilitat d’anul·lar 1 entrada i mantenir-ne 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut