El Barça Femení agafa forces per a la final amb una BBQ organitzada per Heura

El Barça Femení agafa forces per a la final amb una BBQ organitzada per Heura

L’empresa d’aliments d’origen vegetal nascuda a Barcelona i partner del FC Barcelona femení convida l’equip de Giráldez a una barbacoa 100% d’origen vegetal

El primer equip femení del FC Barcelona ha celebrat un dinar de grup a la Masia per celebrar el títol de Lliga i fer pinya abans de la final de la UEFA Women’s Champions League que tindrà lloc a Eindhoven el proper dissabte 3 de juny. Després de l’entrenament, les jugadores de Giráldez han gaudit d’una barbacoa amb un component innovador, ja que ha consistit en una fórmula pionera basada íntegrament en productes vegetals d’Heura, partner de l’equip i marca líder en carn vegetal i pionera en transició proteica.

Tota la plantilla del femení ha pogut degustar productes com hamburgueses, salsitxes, ‘choriburger’, ‘nuggets’, bocinets originals, xoriço i carn picada. Una experiència idèntica a la d’una BBQ de carn animal, però en versió amb carn 100% vegetal d’Heura que provoca un 91% menys d’emissions i un 84% menys d’empremta ambiental.

Des que Heura va signar un acord amb el FC Barcelona per esdevenir patrocinador de l'equip femení del Barça, l'empresa de plant-based food ha participat en diverses activitats del Club relacionades amb la millora nutricional dels esportistes d'alt nivell, sempre amb l'objectiu comú de promoure aliments més sostenibles i nutritius per a esportistes i afició.

Les dues entitats comparteixen valors com l’aposta per la innovació, la sostenibilitat, l’esforç i el treball en equip, la capacitat de generar un impacte positiu en el seu entorn i un denominador comú com és el sentiment de pertinença cap a la ciutat de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut