Barça - Athletic Club: Victòria per acomiadar la temporada a casa (3-0)

Les blaugranes s’emporten l’últim partit a l’Estadi Johan Cruyff del curs davant el conjunt basc

El Barça femení ha acomiadat l’Estadi Johan Cruyff amb una victòria davant l’Athletic Club per 3-0. Els gols de Hansen, Irene Paredes i Salma Paralluelo han estat suficients per sumar la 15a victòria en 15 partits jugats a l’Estadi en Lliga aquest curs.

Les de Jonatan Giráldez tancaran la Lliga visitant l’estadi del Madrid CFF el 21 de maig, que serà l’útlim duel abans de la final de la Champions a Eindhoven davant el Wolsburgo el 3 de juny.

Domini sense gol

S'ha viscut una primera part en què el Barça ha estat el clar protagonista amb la pilota, i és que les culers han dominat totalment el joc durant els primers 45 minuts de partit. Però la sort no ha acompanyat a les blaugranes, ja que no han pogut trencar l’empat inicial a l’electrònic.

Això sí, les jugades més perilloses han estat de les culers. Primer ho ha intentat Marta Torrejón amb un xut potent que ha aturat Quiñones en dos temps i, pocs minuts després, Hansen ha fet una gran jugada individual que ha tornat a desviar la portera basca.

Al final de la primera part, l’Athletic Club estava tancat a la seva àrea defensant els atacs blaugranes. Però també ho han intentat a la contra, i a punt ha estat d’avançar-se a l’última jugada del primer temps. Al final, el xut d’Arana l’ha acabat desviant Sandra Paños per mantenir el 0-0.

No s’escapa la victòria

A la represa, les blaugranes han mantingut el ritme vertiginós de la primera part i han pogut avançar-se al minut 55. Però la rematada de Hansen l’ha salvada una defensa sota pals. A la següent, no ha perdonat la noruega, que ha aprofitat una pilota dins l’àrea per creuar-la i posar l’1-0 al minut 62.

I no s’han aturat aquí les de Jonatan Giráldez, ja que sis minuts després, Irene Paredes ha rematat una pilota penjada des del córner sorprenent tota la defensa de l’Athletic (2-0, min. 68).

Abans d’acabar el partit, Salma Paralluelo ha marcat el tercer gol del Barça una altra vegada a la sortida d’un córner, quan el matx estava en el temps afegit. Amb aquest gol, el Barça ha tancat el partit i ha acomiadat l’Estadi Johan Cruyff aquesta temporada amb una victòria davant l’Athletic Club.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 3

Athletic Club, 0

Barça: Sandra Paños, Núria Rabano (Crnogorčević, min. 62), Mapi León, Laia Codina (Irene Paredes, min. 62), Marta Torrejón, Patri Guijarro (Alexia Putellas, min. 73), Engen (Walsh, min. 62), Aitana Bonmatí (Mariona Caldentey, min. 73), Salma Paralluelo, Oshoala i Hansen.

Athletic Club: Quiñones, Nevado, Unzué (Uriarte, min. 9), Valdezate, Landaluce (Uriarte, min. 87), Zubieta (Arraiza, min. 46), Cerro (Corres, min. 84), Amezaga (Peke, min. 46), Pinedo, Hernández i Arana.

Gols: 1-0, Hansen (min. 62); 2-0, Paredes (min. 68); 3-0, Salma Paralluelo (min. 93).

Àrbitra: Raquel Suárez González.

Assistència: 4.641 espectadors i espectadores.