Sevilla FC - FC Barcelona: S’escapa la segona Lliga perfecta (1-1)

Les blaugranes, ja campiones de Lliga, empaten davant el Sevilla en el partit que s’havia ajornat per la Champions League

El Barça femení no aconsegueix guanyar per primer cop en tota la temporada. Els primers punts perduts de les de Jonatan Giráldez arriben a falta de dues jornades pel final de la competició, amb la Lliga ja al sac matemàticament. Les blaugranes han empatat 1-1 davant el Sevilla a l’Estadi Jesús Navas, amb un gol de Crnogorčević  quan només quedaven 10 minuts pel final del partit

L’última vegada que les campiones de Lliga havien empatat un partit a la Lliga va ser l’any 2020 davant l’Atlètic de Madrid. Aquell partit va acabar 0-0 fa més de tres anys. Des de llavors, tots els partits de Lliga del Barça havien acabat amb victòria menys una derrota davant les matalasseres al 2021.

Sense encert

Inici molt igualat del matx entre unes andaluses a mitja taula que volien superar a unes blaugranes que avui formaven amb tres jugadores del filial, Vicky López, Martina Fernández i Lucía Corrales.

I una d'elles ha pogut obrir el marcador a la primera part, però el cop de cap de Martina Fernández ha acabat a les mans de la portera Sullastres. Qui també ho ha intentat ha estat Jana Fernández, que no ha arribat a l'esfèrica després d'una gran combinació culer.

Al final, el marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts a l'Estadi Jesús Navas, on sobretot s'ha vist un clar domini blaugrana.

Crnogorčević aconsegueix l’empat

A la represa les andaluses aconseguirien avançar-se al marcador molt d'hora. I amb una gran contra, Martín-Prieto Gutiérrez superaria a Paños amb un xut per sota de les cames per posar l'1-0 a l'electrònic.

El gol del Sevilla ha fet que Jonatan Giráldez comencés a moure la banqueta i ha donat entrada a Alexia, Mapi i Oshoala (min, 66). Però qui ha estat a punt ha d'empatar el partit ha estat Geyse que l'ha enviada al travesser.

I quan semblava que les blaugranes perdrien, Oshoala li ha deixat la pilota a Crnogorčević que ha afusellat a la portera andalusa per posar l'empat a 1 (min. 80). Abans del final, el Barça ha tancat al Sevilla dins la seva àrea però no ha aconseguit marcar el segon gol.

Fitxa del partit

Sevilla FC, 1
Barça, 1

Sevilla FC: Sullastres, Rivero, Nicoli, Llamas, Gomes, Mérida (Martín, 94), Calderón (Meseguer, min. 59), Gabarro (Martínez, min. 68), Aparicio (Oyedupe, min. 68), Franco (Cahynova, min. 59) i Gutiérrez.

Barça: Sandra Paños, Martina Fernández (Mapi León, min. 65), Irene Paredes, Jana Fernández, Vicky López (Engen, min. 77), Bruna Vilamala (Alexia Putellas, min. 65), Walsh (Ariana Arias, min. 76), Lucía Corrales (Oshoala, min. 65), Mariona Caldentey, Geyse i Crnogorčević.

Gols: 1-0, Martín-Prieto Gutiérrez (min. 53); 1-1, Crnogorčević (min. 80).

Àrbitra: María Planes Terol. Que ha amonestat a Gomes i Martínez de les locals i a Martina Fernández del Barça.