El Chelsea, el rival a semis!

El Chelsea, el rival a semis!

Després d’un increïble desenllaç, es reedita l’inoblidable final de la Lliga de Campions de Göteborg, amb la tornada a l’Spotify Camp Nou a finals d’abril

El Chelsea serà el rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt ‘blue’ s’ha desfet de l’Olympique Lyon, vigent campió, de manera agònica i increïble. Les entrenades per Emma Hayes han fet bo el 0-1 de l’anada a França amb una derrota per 1-2 a Stamford Bridge, amb un gol de penal al minut 127 de la pròrroga. A la tanda posterior ha decidit el millor encert de les locals.

D’aquesta manera, es reeditarà l’inoblidable final de l 2021 a Göteborg. Llavors, en l’únic enfrontament oficial entre catalanes i angleses, el Barça es va imposar per un cèlebre 4-0.

L’anada es disputarà el cap de setmana del 23 d’abril a Londres i la tornada, el cap de setmana següent, a l’Spotify Camp Nou.

El Chelsea conserva la base amb què es va erigir en subcampió d’Europa i l’ha portat a l’èxit en nombroses competicions domèstiques. Berger, Buchanan, Leupolz, James, Harder, Kerr... una autèntica constel·lació d’estrelles a totes les línies que el converteixen en un rival temible.

Cinquena semifinal consecutiva

Aquesta serà la cinquena semifinal consecutiva per al Barça, una fita històrica i remarcable, ja que no l’ha aconseguida cap més equip en el darrer lustre. El balanç de les cinc semis en què ha participat fins ara (la primera va ser el 2017) és de tres classificacions i dues eliminacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut