Barça - Roma: Maneta i exhibició al ritme de l'Spotify Camp Nou (5-1)

Barça - Roma: Maneta i exhibició al ritme de l'Spotify Camp Nou (5-1)

54.667 blaugranes han gaudit d'una altra golejada del Barça a l'Estadi, ara per segellar la classificació per a les semifinals de la Champions

Veure el Barça femení a l'Spotify Camp Nou és sinònim de golejada, i contra la Roma no ha estat una excepció (5-1). Ja ho va ser a la lliga 2020/21 contra l'Espanyol, en els dos partits de la passada Champions amb el Wolfsburg i el Reial Madrid, també en els d'aquest curs amb les visites de Benfica i Bayern, i avui la víctima ha estat l'equip italià.

54.667 culers han gaudit de la festa

Pràcticament des del xiulet inicial, les blaugrana han sortit amb la idea d'avançar la feina i respondre a l'ambient amb el qual les han rebut les 54.667 persones que s'han donat cita a l'Estadi, i la primera a intentar-ho ha estat Graham Hansen, molt activa pel perfil dret de l'atac, amb una diagonal que ha acabat amb un xut lleugerament desviat.

Només havien passat dos minuts, però la declaració d'intencions era clara, i amb un domini constant i un degoteig d'arribades, el primer gol era qüestió de temps. I amb una centrada lateral de Mapi León buscant el cap d'Oshoala, la pilota ha quedat morta i com en aquest equip ataca tothom, ha estat la lateral Fridolina Rolfö qui ha aparegut per etzibar una potent volea per obrir la llauna (1-0, min. 11).

Canonada de Mapi León per fer el segon

El Barça ha fet ús de tots els recursos, amb alguna galopada d'Oshoala a l'espai i accions de talent d'Aitana amb una mitja volta dins l'àrea, però la defensa romanista resistia com podia quan la pilota s'acostava als seus dominis. Veient que amb pocs espais era difícil, Mapi León s'ha buscat alternatives pel seu compte.

L'aragonesa ha rebut una pilota ben bé a 30 metres de la porteria i ha tret a passejar el fusell que té com a cama esquerra per superar Ceasar i fer esclatar l'Spotify Camp Nou (2-0, min. 33). Amb l'eliminatòria gairebé sentenciada amb el 0-1 de l'anada, les de Jonatan Giráldez s'haurien pogut relaxar, però no ha fet falta esperar al segon temps per veure que no ha estat el cas.

Pluja de gols amb un Spotify Camp Nou entregat

Una llarga jugada col·lectiva ha arribat a peus de Graham Hansen que ha posat una centrada tensa per l'arribada de Rolfö al segon palm que sembla haver-li agafat el gust al fet de marcar després del Clàssic i ha fet el tercer en el temps afegit del primer temps (3-0, min. 45+2).

_GP22113

Al tornar de vestidors, uns quants milers d'aficionats s'han perdut la diana d'Oshoala convertint un regal d'Aitana (4-0, min. 46) i potser algun encara no ha arribat a temps a veure la maneta aconseguida per Patri Guijarro pentinant un córner servit per Graham Hansen (5-0, min. 53), per engrandir encara més la festa absoluta que en aquells moments ja es vivia a l'Estadi.

El Barça ja espera rival a les semifinals

El 5-0 que reflectia el marcador quedava perfecte, però les italianes han pogut tancar l'eliminatòria havent marcat un gol gràcies a un potent xut llunyà de Serturini que ha evitat la tercera porteria a zero seguida de Sandra Paños (5-1, min. 58).

Quedava més de mitja hora pel final, però entre el carrusel de canvis en tots dos equips i que la classificació de les culers per a les semifinals estava més que assegurada, el ritme ha anat baixant i tot i les ocasions de Geyse no s'ha mogut més el marcador. Qui no ha deixat de fer-ho ha estat el públic, que s'ha deixat la veu fins que el xiulet final ha posat la clausura a una festa que no serà l'última de la temporada, i el següent convidat sortirà de l'encreuament entre Chelsea i Lió amb avantatge parcial per les angleses (0-1) que es resoldrà demà a Londres.

Fitxa del partit

Barça: 5
Roma: 1

Barça: Paños; Bronze, Paredes, Mapi León (Jana 74'), Rolfö (Rábano 80); Patri, Aitana, Walsh (Engen 66'); Graham Hansen, Oshoala (Geyse 66') i Paralluelo (Bruna 66').

Roma: Ceasar; Bartoli (Di Guglielmo 54'), Wenninger, Linari, Minami; Serturini, Giugliano, Losada (Greggi 46'), Haavi (Glionna 54'); Andressa Alves (Ciccotti 78') i Giacinti (Kramzar 74').

Gols: 1-0, Fridolina Rolfö (min. 11); 2-0, Mapi León (min. 33); 3-0, Fridolina Rolfö (min. 45+2); 4-0, Asisat Oshoala (min. 46), 5-0, Patri Guijarro (min. 53); 5-1, Annamaria Serturini (min. 58).

Àrbitra: Riem Hussein. Ha amonestat a les blaugranes Oshoala i Jana Fernández.

Assistència: 54.667 persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut