Barça - Roma (prèvia): L’hora de la veritat

Barça - Roma (prèvia): L’hora de la veritat

18.45h, DAZN | L’equip es juga la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions a l’Spotify Camp Nou, amb l’avantatge del 0-1 de l’anada

Arriba l’hora de la veritat per al Barça Femení. El conjunt blaugrana es juga el passi a les semifinals de la Lliga de Campions contra la Roma aquest dimecres a l’Spotify Camp Nou. Ho farà amb l’avantatge que li proporciona el 0-1 de l’anada, fa una setmana a l’Stadio Olímpico. Llavors, però, el vigent campió d’Europa ja va ser avisat del perill de les italianes, un rival competitiu i difícil de batre.

Entre el triomf a la capital italiana i el del Clàssic de dissabte (1-0), més tota la trajectòria prèvia, el Barça arriba a la cita pletòric de moral i de confiança. L’objectiu és ser a les semifinals de la Lliga de Campions per cinquena temporada consecutiva, fet que suposaria una fita històrica. 

És el tercer compromís a l’Spotify Camp Nou de la temporada i, per aconseguir-ho, les de Jonatan Giráldez comptaran amb el suport de la seva incondicional afició, ja que s’espera una de les millors entrades de tota la present edició de la Champions.

 

El cos tècnic culer presenta la mateixa convocatòria que en els dos compromisos anteriors: les 22 futbolistes disponibles, a més de Vicky López, del filial. Seran baixa, doncs, les lesionades Pina, Mariona i Alexia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut