Barça B - AEM Lleida: Golejada en un partit plàcid (3-0)

El filial blaugrana, líder de la categoria de plata, suma una nova victòria en un partit que han dominat de principi a fi

Victòria del Barça amb golejada inclosa davant l’AEM Lleida, per 3 a 0. Partit plàcid del conjunt d’Oscar Belis, que ha controlat en tot moment el matx i no ha deixat que el seu rival s’apropés amb comoditat a la porteria.

Les jugadores blaugranes han sortit al camp amb una samarreta dedicada a Ona Baradad, en la que es llegia “Estem amb tu, Ona”. La davantera es va lesionar de gravetat en l'últim partit a casa i les seves companyes han volgut donar-li ànims amb aquest gest.

Fidel al seu estil, el Barça ha començat el partit dominant la possessió de la pilota i buscant els forats en la defensa de l’AEM. Les visitants es tancaven en un bloc baix, i les de Belis intentaven desbordar per les dues bandes. Precisament des de l’extrem dret ha nascut la primera ocasió clara del Barça, amb una passada de Martret per a Caño, que s’ha trobat amb la portera de l’AEM Lleida.

El primer, abans del descans

No li durava la pilota a les lleidatanes, que intentaven una tímida pressió en la sortida de pilota de les blaugranes. Però un cop superada aquesta primera línia, el Barça trobava espais a les esquenes de les seves rivals. El clar domini del Barça ha tingut la seva recompensa al minut 36 de partit. Ari Sánchez ha filtrat una gran passada a Julia Bartel, que amb una vaselina ha superat la portera de l’AEM per posar l’1 a 0 al marcador. Tot i la insistència local, amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb el mateix guió de joc. El Barça controlava la pilota, tocant al mig del camp amb paciència fins a trobar els espais. Ho ha intentat Vicky López, amb un gran retall a la frontal, però el seu xut ha sortit massa centrat. Minuts després, Ari Arias, que acabava d’entrar al camp, tindria més sort. Amb una rematada liftada des del lateral de l’àrea, Arias ha marcat el 2 a 0. Catorzè gol de la blaugrana que es consolida com a màxima golejadora de la categoria.

Dragoni sentencia el partit

El partit ha entrat en una fase més tranquil·la, amb alguna ocasió a pilota aturada de l’AEM però sense generar perill a la porteria defensada per Txell Font. Precisament d’un córner en contra ha nascut el tercer gol del Barça. En una pilota dividida prop del mig del camp, Giulia Dragoni ha controlat l’esfèric, que no ha pogut rebutjar Laura Martín. Un cop superada la portera de l’AEM, la jugadora italiana ha rematat a plaer per posar el definitiu 3 a 0.

Amb aquest triomf, el Barça es manté líder de Primera Federació, sis punts per sobre de l'Eibar. El proper partit de les blaugranes serà a Tenerife, diumenge vivent, davant el Granadilla B.

Fitxa tècnica:

Barça B, 3
AEM Lleida, 0

Barça B: Txell Font, Martina Fernández, Adri Ranera (Berta Doltra, min. 75), Ari Mingueza, Lucía Corrales, Vicky López, Alba Caño (Judit Pujols, min. 75), Julia Bartel (Noah Bezis, min. 60), María Pérez, Laia Martret (Giulia Dragoni, min. 60), Ari Sánchez (Ari Arias, min. 60).

AEM Lleida: Laura Martín, Cristina Muñoz, Iris Aixala, Lara Martínez (Patricia Teixidó, min 45), Gema Arrabal (Meritxell Martorell, min. 75), Andrea Gómez, María J. Medina (Kira Chinatsu, min. 75), Jennifer Santiago, Ana Velázquez, Gema Ginés, Laura Fernández (Nerea Sánchez, min. 65).

Gols: 1-0, Julia Bartrel (min. 36); 2-0, Ari Arias (min. 60); 3-0, Giulia Dragoni (min. 83).

Àrbitres: Josefa Sánchez, Elena Contreras i Helen Portocarrero. Han amonestar amb targeta groga a la jugadora de l’AEM, Laura Fernández.