Barça – Madrid: Victòria Clàssica en un Johan de rècord (1-0)

Les blaugranes han tornat a superar al Reial Madrid i han aconseguit el rècord d'assistència en un partit a l'Estadi Johan Cruyff amb 5569 espectadors

El Clàssic torna a ser blaugrana! I Les jugadores de Jonatan Giráldez han superat al Reial Madrid per 1-0, gràcies a un gol de Rolfö de penal. I és que el Barça, sempre ha superat al Reial Madrid en tots els Clàssics que han disputat, a l'últim de Supercopa, les blaugranes es varen acabar imposant a la pròrroga de les semifinals. I en aquest, ha tornat a ser talismà la samarreta MOTOMAMI de Rosalía. Ja que les blaugranes, així com va fer l'equip masculí, l'han portada i han guanyat el Clàssic.

I és que a més, aquest partit s'ha convertit en el rècord d'assistència a l'Estadi Johan Cruyff amb 5569 espectadors, que supera l'anterior xifra rècord obtinguda precisament, la temporada passada en el Clàssic de Lliga.

Domini sense premi

Bon inici de partit del Barça, que ha dominat de principi a fi el primer temps, però no ha pogut marcar el gol per desfer l'empat inicial. Això sí, ho han intentat de totes les formes possibles, però no han pogut superar la defensa poblada del Reial Madrid.

La primera ocasió perillosa del partit l'ha tinguda la brasilera Geyse, que ha recollit un refús dintre de l'àrea, però el seu xut se n'ha anat directa al cos d'Ivana, defensa madridista. El domini blaugrana era total, ja que el Barça havia tancat el Madrid dintre de la seva àrea. Per tant, les de Jonatan Giráldez ho han començat a intentar des de la frontal de l'àrea, amb dos xuts llunyans, un de Mapi i l'altre de Marta Torrejón.

Quan el partit tocava ja el final de la primera part, Crnogorčević ha rematat un córner molt ben picat, però Misa l'ha enviada una nova vegada al córner de l'Estadi Johan Cruyff. Les blaugranes han intentat fins al final, però no han aconseguit trencar el 0-0 inicial abans del final de la primera part.

Rolfö desfà l'empat

A la represa, les blaugranes han continuat igual que en el primer temps, amb el domini del partit i les ocasions més perilloses. Però, la portera madridista ha estat una de les clares protagonistes, ja que, li ha tret una rematada a Graham dintre de l'àrea petita. La noruega havia rematat totalment sola una gran centrada de Patri Guijarro. Minuts més tard, s'han girat els papers, i aquesta vegada ha estat la mallorquina qui ha rematat directa a les mans de Misa.

Però la insistència blaugrana ha tingut premi i a 12 minuts pel final, en una jugada dintre de l'àrea, Athenea ha fet penal sobre Salma Paralluelo i Rolfö no ha perdonat marcant el gol que ha donat la victòria al Barça (1-0, min. 78) i ha fet embogir al públic de l'estadi.

Abans del final del partit, Rolfö ha estat a punt de marcar un altre gol amb un xut creuat i Sandra Paños ha aturat un xut perillós de Toletti, però els tres punts han quedat a casa i el Barça s'ha emportat una nova vegada el Clàssic!