Prèvia | El Clàssic, a casa

Prèvia | El Clàssic, a casa

18.15 h, DAZN: Les blaugranes reben el Real Madrid amb l'objectiu de consolidar el lideratge de la Lliga F

Arriba el Clàssic al Johan Cruyff. El Barça es veurà les cares amb el Real Madrid aquest dissabte (18.15 h), amb la intenció de continuar la ratxa de victòries. Un partit que pot apropar les blaugranes al títol de Lliga. 

El Barça arriba al partit sense haver deixat escapar ni un punt a la Lliga: 22 victòries en 22 partits. A més, tots els precedents entre els dos equips són favorables a les blaugranes. En 10 clàssics, 10 triomfs pel Barça, amb un balanç de 36 gols a favor i només 6 en contra.

Per la seva part, el Madrid buscarà canviar la dinàmica dels últims partits. Les d'Alberto Toril sumen una derrota i un empat en les dues últimes jornades. Amb aquests resultats, el conjunt blanc està deu punts per sota del Barça, que podria augmentar la distància fins als 13 punts.

Primer dels dos partits clau que es viuran en els pròxims dies a casa Després del clàssic lliguer, la Roma visitarà l'Spotify Camp Nou per jugar la tornada dels quarts de final de la Champions League. Dos compromisos en els quals serà vital l'escalf de l'afició blaugrana per seguir fent història.

Per al partit de dissabte, Jonatan Giráldez no podrà comptar amb les lesionades Clàudia Pina, Mariona i Alexia Putellas. La convocatòria la completaran un total de 23 jugadores, amb Vicky López, del filial. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut