Roma - Barça (prèvia): Quarts colossals

Roma - Barça (prèvia): Quarts colossals

21h, DAZN: El conjunt blaugrana reprèn la Champions League amb l’anada dels quarts de final a un Estadi Olímpic de bons records

Torna la Lliga de Campions i ho fa amb un atractiu Roma-Barça d’anada dels quarts de final a l’imponent Estadi Olímpic. El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez busca la seva cinquena semifinal consecutiva de la màxima competició continental. Al davant, però, hi tindrà un rival carregat d’il·lusió en el seu debut a l’antepenúltima ronda i en el seu coliseu, on s’esperen més de 35.000 aficionats.

És també un escenari de bells records per als culers. A l’Estadi Olímpic el Club hi va conquerir el seu primer Triplet, el 2009. Entre els molts al·licients del duel també hi ha el retrobament amb la gran capitana Vicky Losada i amb la brasilera Andressa Alves, blaugrana del 2016 al 2019.

 

El Barça arriba a la cita després d’haver tancat la fase grup en primera posició, mentre que la Roma va ser segona en un grup en què li va competir el lideratge al Wolfsburg. La tornada tindrà lloc a l’Spotify Camp Nou el dimecres 29 (18.45h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut