Barça - València (Prèvia): A per un nou rècord

Barça - València (Prèvia): A per un nou rècord

Les blaugranes s'enfronten al València abans del partit de Champions contra la Roma

16 minuts separen al Barça d'un nou rècord d'imbatibilitat. Una marca que podrien batre aquest divendres, en el partit que enfronta a les blaugranes contra el València (19:00, DAZN), al Johan Cruyff.

El conjunt de Jonatan Giráldez fa 946 minuts que no rep un gol en contra a la Lliga F. L'últim equip que va aconseguir marcar-li a les porteres culers va ser la Reial Societat, fa 11 jornades. El rècord actual se situa en els 962 minuts, també obtingut pel Barça durant la temporada 2020/21.

El València, però, no posarà les coses fàcils. Sisenes classificades a la lliga, porten una ratxa de tres victòries consecutives. De fet, han guanyat els tres darrers partits que han jugat com a visitants.

Per la seva banda, el Barça jugarà el seu últim partit abans de viatjar a Roma per a disputar els quarts de final de la Champions League, dimarts a les 21h. Per aquest motiu s'ha avançat la jornada lliguera a divendres, per tal que les blaugranes puguin tenir un dia més de descans.

De cara al partit, Jonatan Giráldez no podrà comptar amb les lesionades Claudia Pina, Mariona Caldentey i Alexia Putellas. La convocatòria final la formaran 22 jugadores.

Festa al Johan

El color Lila Barça en reconeixement al Dia de la Dona vestirà també aquesta jornada. Abans de l’inici del partit l’afició assistent podrà gaudir de nombroses activitats als voltants de l’Estadi Johan Cruyff, com la participació al càsting per cantar l’11 inicial en alguns dels partits del femení o fer-se fotos a la ‘càmera fan’ i immortalitzar així la diada amb un marc únic.




Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut