Llevant - Barça (prèvia): Duel d’altura

Llevant - Barça (prèvia): Duel d’altura

El Barça viatja a València per enfrontar-se al tercer classificat de la Lliga F

Partit exigent aquest dissabte pel Futbol Club Barcelona. L’equip dirigit per Jonatan Giráldez s’enfrontarà al Llevant (18:15h), que ocupa la tercera posició de la taula, a la Ciutat Esportiva de Buñol. 

El partit de la primera volta, al Johan Cruyff, va ser el més igualtat de tota la Lliga, almenys pel que fa al resultat (juntament amb el de la Real Sociedad). Un ajustat 2-1 en un partit dominat per les defenses. Una nova victòria davant el Llevant ajudaria per arribar als 55 triomfs consecutius en Lliga pel Barça.

El conjunt granota arriba també en una gran dinàmica. Les de José Luis Sánchez Vera porten 11 victòries consecutives en Lliga, i encara no saben què és perdre aquesta temporada a casa. El seu balanç és d’un empat i nou victòries. Amb aquestes xifres, el Llevant es troba tercer a la Lliga F, a només cinc punts del Real Madrid, i a deu del Barça.

Duel pel “Pichichi”

Un partit que, a més, posarà cara a cara a les dues màximes golejadores de la competició. Asisat Oshoala i Alba Redondo comparteixen actualment la posició de “Pichichi”, amb 19 dianes cadascuna. 

Pel matx de dissabte, Jonatan Giráldez té a la seva disposició a tota la plantilla, amb l’excepció de les lesionades Alexia Putellas i de Mariona Caldentey. Cata, Codina i Emma no hi seran per decisió tècnica. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut