Barça – Villarreal CF: (prèvia): Torna la Lliga

Barça – Villarreal CF: (prèvia): Torna la Lliga

12h, DAZN: El líder vol seguir amb la seva ratxa triomfal, al seu fortí, un cop superada la llarga aturada per seleccions

Després de tres setmanes d'aturada, torna l'activitat a la Lliga Femenina. El Barça rep aquest diumenge (12h) al Villa-real, a l'Estadi Johan Cruyff, en un matx que servirà per oferir a l'afició culer els premis guanyats a la gala The Best. Alexia Putellas, Mapi León, Keira Walsh i Lucy Bronze presentaran els seus trofeus als espectadors just abans de l'inici de l'enfrontament. 

Un partit que podria ser històric per a Jonatan Giráldez. Si el Barça suma els tres punts, el tècnic blaugrana arribaria a les 50 victòries consecutives a la lliga com a entrenador. Una xifra insòlita fins al moment.

El Barcelona arriba al partit amb una dinàmica excelsa a la lliga. 19 victòries en 19 partits, i només quatre gols encaixats en contra. Un d'aquests gols, però, va ser al partit de la primera volta davant el mateix Villa-real, que va acabar amb resultat d'1-4.

Per la seva part, el conjunt castellonenc té la necessitat de sumar punts. Actualment ocupa la tretzena posició de la taula, només un punt per sobre de les posicions de descens. 

Les bones notícies per a Giráldez són les altes de Cata Coll, Jana Fernández, Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen. Excepte Cata, les altres jugadores entren de nou a una convocatòria, després de superar les seves respectives lesions. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut