Entrenant amb Paños, Cata i Gemma

Entrenant amb Paños, Cata i Gemma

Les porteres del formatiu reben una classe magistral de les porteres del primer equip

Una tarda qualsevol es pot convertir en una tarda diferent. Un entrenament habitual pot esdevenir en quelcom novedós i apassionant. Així va ser i ho van viure les porteres del futbol femení formatiu aquest dimarts.

Les porteres dels equips infantils, alevins I dues porteres de la Barça Escola de Barcelona van rebre la visita de les seves homòlogues del primer equip. Sandra Paños, Cata Coll i Gemma Font van compartir entrenament amb les més petites en un dia especial per a totes elles.

La trobada va tenir lloc en el camps d’entrenaments de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà les porteres del primer equip, acompanyades del seu entrenador de porteres, Oriol Casares, van conèixer les jugadores que ocupen la seva posició a les categories de formació.

Un cop es van saludar van iniciar el treball, en tres grups, i cadascuna de les porteres del primer equip van treballar amb les del formatiu. Consells, detalls tècnics… va ser el compartit per Paños, Cata i Gemma, en una tarda que cap d’elles, petites i grans, oblidaran.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut