Alabès - Barça: Només sumen de tres (0-4)

Alabès - Barça: Només sumen de tres (0-4)

Les culers han arribat a la 19a victòria en 19 partits de Lliga F i marxen a l'aturada de seleccions com a líders indiscutibles

Tres punts més abans de l'aturada. El Barça ha sumat la 19a victòria en Lliga F. Aquest camí imbatible, sense conèixer ni l'empat ni la derrota, ha continuat al camp de l'Alabès. Tot i la superioritat barcelonista en tot moment, els gols han costat en arribar. Oshoala, Ohale en pròpia porta, Aitana Bonmatí i Claudia Pina n'han estat les autores. 

El partit entre el líder intractable de la Lliga F i el cuer ha començat amb el suport als afectats pel terratrèmol a Turquia i Síria. El Barça ha saltat al terreny de joc amb un missatge dirigit a les víctimes afectades per aquest desastre. Posteriorment, s'ha guardat un respectuós minut de silenci. 

Des del segon u, domini absolut culer. Un elenc que, a la Ciudad Deportiva José Luis Compañón s'ha vestit amb la samarreta de la senyera, no ha pogut traduir en gol el constant setge sobre la porteria de l'Alabès. Un rival que s'ha despertat amb esporàdiques transicions ràpides. Incapaces de sobresaltar, això sí, la rereguarda barcelonista. Sempre concentrada. 

Resistència local, però un cop arriba el primer... 

La rereguarda vitoriana també ha imposat la seva lògica. Les de Jonatan Giráldez han rondat el perill, però sense poder materialitzar-lo. Tot ha canviat quan ha arribat l'olfacte golejador d'Oshoala. La seva diana número 18 en Lliga ha obert la llauna en una jugada on també han participat Claudia Pina i Fridolina Rolfö. La sempre insistent sueca ha dibuixat una assistència melòdica per les botes de la 20. La nigeriana està de dolç i ho ha reafirmat al minut 32. 

L'enèrgica extrem 16 també ha fabricat el segon gol barcelonista. L'enèsima aparició exitosa en atac de Rolfö ha acabat amb la diana en pròpia porta d'Ohale. Un 0-2 insuficient per saciar la fam i el treball de la futbolista sueca. Persistent fins a generar dues noves ocasions d'Oshoala. Primer una passada seva ha acabat amb la rematada al pal de la d'Ikorudu. Una falta d'encert que ha persistit en un refús de la portera de Jana a xut de la de Kungsbacka. Aquest resultat favorable de la primera part ha confirmat la superioritat culer. 

... construeixen una nova golejada

La segona meitat no podia començar d'altra manera: centrada de Rolfö i rematada d'Oshoala. Sens dubte que la futbolista nòrdica ha mostrat set ofensiva. Perquè en el seu catàleg ha afegit una pilota al pal. Una fusta salvadora per les locals, ja que també ha evitat el gol de Geyse. Unes ocasions que han fet palès el continuat control del Barça sobre l'Alabès. Un equip que ha tret el cap en comptades ocasions a la porteria de Sandra Paños; que quasi no ha utilitzat els guants.  

A l'altre costat, Jana sí que ha hagut d'estirar-se per evitar la golejada barcelonista. Unes aturades que no han pogut evitar el tercer del Barça. Aitana Bonmatí ha estat atenta per situar el 0-3. Una diana d'oportunista per pintar el matx de groc i segellar una nova victòria en Lliga. Perquè a partir d'aquesta tercera diana, no hi ha hagut més història. Les de Jonatan Giráldez han dirigit el partit amb comoditat i superioritat cap al triomf. Una victòria que ha tancat Claudia Pina gràcies a una passada magistral de Bronze. 

D'aquesta manera, el Barça marxa a l'aturada de seleccions amb un somriure. L'alegria de només sumar de tres per seguir al capdamunt de la classificació lliguera. 19 victòries en 19 partits. 

FITXA DEL PARTIT 

Alabès, 0
Barça, 4

Alabès: Jana Gallego, Auñon, Elba, Ohale, Sáez, Carla Morera, Esther (Alba, min 87), Ornella Vignola (Carla Armengol, min 75), Fátima Pinto (Sanadri, min 69), Garazi (Gema Soliveres, min 69) i Chamorro (Ane Miren, min 69)
Barça: Sandra Paños, Núria Rábano (Emma Ramírez, min 80), Mapi (Bronze, min 69), Paredes, Marta Torrejón, Claudia Pina, Patri Guijarro, Aitana, Rolfö (Crnogorčević, min 69), Oshoala (Bruna, min 76) i Geyse (Salma Paralluelo, min 69)

Gols: 0-1, Oshoala (min 32); 0-2, Ohale (pròpia porta) (min 38); 0-3, Aitana (min 64); 0-4, Claudia Pina (min 84)

Àrbitra: Suárez González. Ha amonestat amb targeta groga Geyse (min 13), Irene Paredes (min 50) i Esther (min. 70)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut