UDG Tenerife – FC Barcelona Femení: No afluixen (0-6)

Les blaugrana s'imposen a Tenerife en un duel dominat de principi a fi per les culers

Domini total. El FC Barcelona Femení ha dominat el matx al camp de l'UDG Tenerife de principi a fi (0-6). Els gols de Pina, Aitana, Bronze i un hat-trick d'Oshoala han donat tres punts més al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez, que segueix sense conèixer la derrota després de 16 duels de competició domèstica. Ana Crnogorcevic ha disputat el seu partit número 100 amb la samarreta culer.

Gran inici culer

El Barça Femení ha dominat les ocasions ofensives des de l'inici. Una centrada de Mariona i posterior rematada d'Oshoala era el primer avís blaugrana als primers segons de partit. Però dos gols, obra de Pina i Oshoala respectivament, en tres minuts han situat les blaugrana per davant (0-2).

El domini blaugrana era total fins que Oshoala ha tornat a veure porteria per situar el 0-3 (min 11). Un gran inici culer que ha afluixat. I és que el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha seguit gaudint d'ocasions, fins que Oshoala firmava el seu hat-trick particular situant el 0-4 (min 27).

Crnogorcevic i Pina tindrien ocasions clares que no acabarien en gol per ben poc i Aitana situaria el 0-5 just abans del descans.

Certifiquen un nou triomf

A la represa el Barça Femení ha seguit buscant més gols, si bé el marcador ja no es mouria tot i el pas dels minuts. Aitana, Pina i Mariona firmarien les ocasions més clares d'aquesta segona meitat. Domini de les culers, que han tancat a les locals en el seu camp. Finalment, Bronze ha situat el definitiu 0-6 en el temps afegit. Un nou triomf que deixa al Barça Femení líder i invicte de la competició.

Fitxa del partit

UDG Tenerife, 0
Barça Femení, 6

UDG Tenerife: Ramos, Clau Blanco (Estella, min 46), Thaís, Marrero, Patri Gavira, Pisco (Toro, min 71), Aleksandra, N. Ramos, Paola (Claire, min 66), Mari Jose (Blom, min 60) i Koko (Monday, min 46).

Barça Femení: Paños, Bronze, Paredes (Codina, min 71), Mapi León, Rölfo (Rábano, min 60), Aitana, Patri (María Pérez, min 60), Pina, Crnogorcevic, Oshoala (Emma, min 60) i Mariona (Marta, min 71).

Gols: 1-0, Pina (min 5); 2-0, Oshoala (min 8); 3-0, Oshoala (min 12); 4-0, Oshoala (min 27); 5-0, Aitana (min 45); 0-6, Bronze (min 92).

Àrbitra: Gallastegui Pérez.