Barça - Levante Las Planas: Victòria de rècord estel·lar (7-0)

Barça - Levante Las Planas: Victòria de rècord estel·lar (7-0)

Les blaugranes han dibuixat magistralment el 50è triomf seguit en Lliga, una ratxa només a l'abast de l'elenc de Jonatan Giráldez

De victòria en victòria per assolir un rècord només a l'abast del FC Barcelona. L'elenc de Jonatan Giráldez s'ha imposat magistralment al Levante Las Planas per dibuixar una ratxa triomfal inèdita en el futbol professional -tant femení com masculí-. Cap altre equip ha estat capaç de firmar 50 victòries seguides a la Lliga. La d'aquesta tarda ha arribat al Johan Cruyff gràcies als gols d' Oshoala (3), Crnogorcevic (2), Vicky López i Mariona. 

 

Celebració de l'Any del Conill

El Barça femení també s'ha sumat a la celebració de l'Any del Conill, tal com va fer el passat diumenge el primer equip masculí a l'Spotify Camp Nou. De la mateixa manera que van fer els jugadors de Xavi, les jugadores de Giráldez han sortit al camp de l'Estadi Johan Cruyff acompanyades per infants pertanyents a la Penya Blaugrana Dracs Units -fundada per la comunitat xinesa de Catalunya-. I vestint samarretes amb els seus noms en caràcters xinesos, que posteriorment s'han canviat per l'equipació oficial abans d'inici al partit.

Els aficionats i les aficionades també han pogut gaudir d'una sèrie d'activitats relacionades amb aquesta efemèride, com un photocall situat a l'esplanada de Tribuna per immortalitzar el moment. A més a més, durant la prèvia del partit, una lona commemorativa ha decorat el centre del terreny de joc. Tot plegat per construir una prèvia plena de màgia en el primer partit de l'Any del Conill a l'Estadi Johan Cruyff 2023.

Del títol als gols

Les Supercampiones han començat el matx oferint somriures. Els aplaudiments per l'oferiment del trofeu han deixat pas a les ovacions ofensives. Perquè el Barça s'ha presentat amb intenció atacant a aquest matx lliguer. I, ben aviat, el Johan Cruyff ha vibrat amb el primer. Una activa Ana Crnogorcevic ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb el cap després d'una assistència magistral de Rolfö. Una alegria matinera que ha perdurat fins al final. 

A ritme de Patri Guijarro i Claudia Pina al mig del camp, les blaugranes han anat sumant aproximacions perilloses. La tercera integrant de la medul·lar no ha pogut Vicky López doblar la distància. Ha hagut de ser la davantera centre, Oshoala. La nigeriana ha enaltit l'assistència de l'extrem suïssa. I és que les culers han tingut unes bandes molt enèrgiques. Rolfö també ha estat un argument punyent per la defensa visitant. 

En un setge constant, el Barça ha portat la batuta del matx. De clar color blaugrana des del principi. En conseqüència, el tercer gol ha estat qüestió de temps. I ha estat obra de la 7 barcelonista, que ha assolit el seu doblet després d'un potent xut. El 3-0 d'una primera part coral de FC Barcelona, que no ha deixat espai a la reacció del Levante Las Planas. Només capaç de testar els guants de Gemma Font a la represa del matx. 

Un dorsal 30 històric 

Ara bé, els gols d'aquesta tarda al Johan Cruyff els ha posat tots el conjunt culer. Amb el 30 a l'esquena, Vicky López ha escrit història blaugrana. Amb 16 anys 5 mesos i 27 dies s'ha convertit en l'anotadora més jove del Barça a la Lliga. Una diana que ha deixat pas al hat-trick d'Oshoala. L'afició congregada al feu blaugrana, un total de 2.970 persones, ha gaudit del vendaval ofensiu de les de Jonatan Giráldez. Un equip que ha mostrat fam de gol fins al final. 

Mariona ha tancat la golejada final. D'aquesta manera, la victòria 50 consecutiva en Lliga ha estat una realitat. Un triomf de rècord que permet a les de Jonatan Giráldez continuar intractables al capdamunt de la classificació lliguera. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça7
Levante Las Planas, 0

Barça: Gemma Font, Marta Torrejón (Bronze, min. 67), Paredes, Laia Codina, Rábano, Patri Guijarro (Maria Pérez, min. 46), Claudia Pina (Aitana, min. 67), Vicky López, Crnogorcevic (Emma Ramírez, min. 57), Oshoala i Roflö (Mariona, min. 46)
Levante Las Planas: Doris Bacic, Esther Martín-Pozuelo, Struck (Mora, min. 64), Berta Bou (Corral, min. 54), Nuria (Laia Parera, min. 46), Yasmin Mrabet, Laura Martínez, Yang, Chikwelu, Elena Julve (Uribe, min. 54) i Mari Paz (Muth, min. 72)

Gols: 1-0, Crnogorcevic (min. 9); 2-0, Oshoala (min. 24); 3-0, Crnogorcevic (min. 41); 4-0, Vicky López (min. 48); 5-0, Oshoala (min. 56); 6-0, Oshoala (min. 63); 7-0, Mariona (min. 74)

Àrbitra: Luna Varo. Ha amonestat amb targeta groga les visitants Chikwelu (min. 27), Mrabet (min. 78)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut