Millor assistència en un partit de la fase de grups de la història de la Champions femenina

Millor assistència en un partit de la fase de grups de la història de la Champions femenina

Les culers fan història en el partit davant el Bayern de Munic a l'Spotify Camp Nou davant de 46.967 espectadors i espectadores

Nova assistència rècord a l'Spotify Camp Nou. Aquesta vegada, el FC Barcelona Femení ha omplert d'alegria 46.967 seients de l'Estadi contra el Bayern de Munic a la jornada 3 de la Champios League. Una marca per a la història de la competició europea, ja que és la millor assistència mai registrada en un partit de la fase de grups.

La xifra de 46.967 espectadors supera, amb molta diferència, el rècord d’assistència existent fins al dia d’avui. Un PSG-Reial Madrid de la fase de grups de la temporada 2021/22 va acollir fins a 18.341 aficionats al Parc dels Prínceps, una marca superada avui en 46.967 persones.

Si comparem la xifra registrada aquest dijous a l’Spotify Camp Nou amb les millors assistències de la fase de grups d’aquesta temporada 2022/23, la diferència és encara més gran. L’Olympique Lyonnais-Arsenal liderava fins ara aquesta estadística havent acollit 8.012 persones al Groupama Stadium.

El rècord mundial d’assistència, contra el Wolfsburg

D’aquesta manera, aquest rècord s’uneix a les dues grans marques assolides la temporada passada, quan es van batre, de manera consecutiva, els rècords mundials absoluts d’assistència en un partit protagonitzat per dones futbolistes. Primer, als quarts de final contra el Reial Madrid, quan l’Spotify Camp Nou va reunir 90.185 espectadors. Setmanes més tard, a la ronda de semifinals, quan 91.553 persones van omplir l’Estadi per fer història.

Aforament limitat a les 74.799 persones

Cal recordar, a més, que l’Spotify Camp Nou ha vist limitat el seu aforament a les 74.799 localitats en el partit contra el Bayern Munic. Les obres d’enderrocament parcial de la tercera graderia com a part de les actuacions de remodelació de l’Spotify Camp Nou han comportat una sèrie de limitacions temporals en els seients disponibles. Aquestes actuacions de reforma també han implicat diferents afectacions temporals pel que fa a les portes d’entrada. En concret, no han estat obertes les portes de la 30 a la 53.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut