Reial Madrid-Barça: El Clàssic és blaugrana! (0-4)

Les culers transformen en gols el domini i superioritat en el partit disputat a l'Alfredo di Stéfano

Golejada blaugrana en el Clàssic a l'Alfredo di Stéfano. El Barça s'ha imposat 0-4 al Reial Madrid en el partit de Lliga després de firmar un gran matx i demostrar la seva superioritat. Els gols de Crnogorcevic, Patri, Aitana i Rolfö han donat el triomf al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez, que es manté líder i invicte a la competició domèstica.

Gran inici blaugrana

El Barça ha saltat a la gespa de l’Alfredo di Stéfano amb les idees clares. I Patri Guijarro ha enviat al travesser una rematada en la sortida del córner als tres minuts de joc. L’embranzida blaugrana no s’ha aturat i ha seguit amb un inici vibrant. La portera del Reial Madrid Misa ha evitat el 0-2 de la mateix Crnogorcevic.

Als 10 minuts de joc Bronze ha rematat una gran jugada de Geyse, però sense fortuna en la rematada. Mica en mica el conjunt blanc ha aconseguit frenar els continus atacs blaugrana i el partit s’ha estabilitzat. Però tot i així el control de la pilota ha estat culer. Fins que la insistència blaugrana ha servit per firmar el 0-2 en una pilota morta en la sortida d’un córner. Patri ha firmat el 0-2 just abans del descans.

Certifiquen la superioritat al Clàssic

A la represa les blaugranes no han abaixat el ritme. Tot al contrari. Misa ha salvat el gol de Crnogorcevic al minut 49. Però Aitana situaria el 0-3 als cinc minuts de la segona meitat després d’aprofitar una passada interior de Crnogorcevic.

El Reial Madrid respondria amb una rematada al pal de Zornoza en la ocasió més clara del conjunt blanc. I les barcelonistes seguirien buscant ampliar el marcador, ara amb un xut potent de Rolfö que Misa ha enviat a córner. Poc després la protagonista seria Pina qui intentaria situar el 0-4, però sense fortuna.

Rolfö situaria el 0-4 en la recta final del matx en un domini absolut de les culers. I Vicky López gairebé situa el cinquè en la darrera aproximació culer. Però el marcador ja no es mouria i els tres punts serien culers per tal de mantenir al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez invicte a la competició domèstica.

Reial Madrid, 0
Barça, 4

Reial Madrid: Misa, Teresa (Maite, min 71), Rocío, Toletti (Olga, min 50), Esther (Nahikari, min 50), Weir, Kathellen, Lucía, Zornoza, Athenea i Svava (Caroline, min 71).

Barça: Paños, Bronze (Marta Torrejón, min 84), Paredes, María León, Rolfö, Walsh (Engen, min 75), Aitana, Pina (Vicky López, min 84), Patri, Crnogorcevic (Paralluelo, min 63) i Geyse (Oshoala, min 75).

Gols: 0-1, Crnogorcevic (min 4); 0-2, Patri (min 43); 0-3, Aitana (min 52); 0-4, Rolfö (min 82).

Àrbitra: Marta Frías. Ha amonestat amb targeta groga les jugadores blaugrana Rolfö i Geyse.