Sis culers campiones del món sub-20 amb Espanya

Sis culers campiones del món sub-20 amb Espanya

Meritxell Font, Esther Laborde, Ari Mingueza, Julia Bartel, Ornella Vignola i Salma Paralluelo, campiones del món a Costa Rica en derrotar el Japó a la final

Espanya ha aconseguit el seu primer Mundial sub-20 de la seva història i ho ha fet amb cinc jugadores del Barça titulars a la final que l’ha enfrontat al Japó (3-1): Meritxell Font, Esther Laborde, Ari Mingueza, Julia Bartel, Ornella Vignola i Salma Paralluelo. Ornella Vignola ha estat la sisena culer d’una selecció que s’ha coronat a l’Estadio Nacional de Costa Rica davant d’uns 30.000 espectadors.

El paper de les internacionals del Barça -club amb més representants a la llista d’Espanya- ha estat molt destacat durant tot el torneig, com ho manifesta el doblet de Salma a la final, el Premi Guant d’Or a Meritxell Font o els reconeixements en dos partits d’Ari Mingueza com a MVP. La flamant fitxatge barcelonista, de fet, ha estat escollida també millor jugadora de la final.

És el segon títol mundial en les categories inferiors d’Espanya, després del que va aconseguir el combinat sub17 el 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut