Barça-Bayern de Munic: Cauen per la mínima (1-2)

Les blaugrana cauen a les semifinals de l’AMO’S French Cup en un partit igualat i decidit en els darrers minuts

Superades per la mínima (1-2). El Barça Femení no ha pogut superar el Bayern de Munic en les semifinals de l’AMO’S French Cup en un partit igualat i decidit a la segona meitat. Les blaugrana Geyse i Bronze han debutat amb la samarreta blaugrana. Un partit que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del FC Barcelona Elena Fort.

S’avança el Bayern de Munic

El matx ha començat amb les blaugrana posant a prova la portera del Bayern de Munic als 10 minuts de joc i amb el domini del partit. Gemma Font s’ha mostrat molt segura en la primera arribada de perill del conjunt alemany, als peus de Bühl. El Bayern ho ha seguit provant i Schüller ha disparat massa creuat.

El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ho seguia provant i ha estat Pina qui ha posat a prova la portera del Bayern, però la jugada ha acabat amb un córner. La mateixa jugadora blaugrana ha estat a punt de situar l’1-0, però la defensa del conjunt alemany ha tret la pilota sobre la línia. Poc després el Bayern no ha perdonat i en un contracop ha marcat el 0-1, obra de Gwinn.

Empat blaugrana

A la represa el partit ha donat pas a un anar i venir d’ocasions per part dels dos conjunts, però sobretot amb la sensació que les culers igualarien el matx. I així ha estat. Graham Hansen ha marcat un gran gol, amb un xut que ha enviat a l’esquadra als 59 minuts. El Barça Femení ha buscat el segon, sense fortuna. Pina ha posat a prova la portera Grohs, que ha evitat el segon gol blaugrana.

Reacció alemanya

El Bayern també buscava el segon gol de la tarda i María León ha evitat un contracop del conjunt alemany als 71 minuts de joc. Tot i les ocasions del Barça Femení ha estat el Bayern qui s’ha tornat a avançar en el marcador aprofitant un errada de les culers. Laurent no ha perdonat i ha marcat a porteria buida a sis minuts pel final (1-2, min 84). Tot i els intents de les blaugrana, i amb una activa Geyse, el marcador ja no s’ha mogut.

El Barça Femení jugarà el partit pel tercer lloc aquest divendres (18.00 hores) contra el PSG.