En marxa el Barça 2022/23

En marxa el Barça 2022/23

El conjunt blaugrana, amb vuit efectius del primer equip, ha començat la pretemporada amb les tradicionals revisions mèdiques i físiques

El Barça Femení 2022/23 ja està en marxa. L’equip ha començat la pretemporada amb les tradicionals revisions mèdiques i físiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Hi han participat vuit futbolistes del primer equip: Marta Torrejón, Cata Coll, Bruna Vilamala, Gemma Font, Andrea Falcón, Laia Codina, Emma Ramírez i Nuria Rábano.

També les han portat a terme i faran part de la pretemporada amb el primer equip les jugadores del filial següents: Meritxell Muñoz, María Pérez, Esther Solà, Ari Sánchez, Clara Rodríguez, Laura Coronado, Alba Caño, Berta Doltra, Ona Baradad, Martina Fernández, Adri Ranera, Laia Martret, Nina Pou, Lucía Corrales, Judit Pujols, Noah Bezis i Ariana Arias.

 

El primer entrenament del conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez serà el dimecres al matí a Sant Joan Despí. Cal recordar que les internacionals culers s’aniran incorporant progressivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut