Alexia, guardonada en els 'Premios Sport Cultura Barcelona 2021'

Alexia, guardonada en els 'Premios Sport Cultura Barcelona 2021'

La capitana del FC Barcelona ha sumat un nou guardó al seu palmarès al ser una persona rellevant a l'àmbit de la Cultura i de l'Esport

Alexia Putellas suma una nova distinció. La capitana del FC Barcelona ha estat guardonada en els Premios Sport Cultura Barcelona 2021 en la categoria d'esports. La Pilota d'Or 2021 no ha pogut acudir a l'acte, ja que es troba concentrada amb la selecció espanyola. Xavier Puig, directiu del FC Barcelona responsable del futbol femení, l'ha representada. 

L'11 culer ha rebut aquest premi al ser considerada una persona rellevant a l'àmbit de la Cultura i de l'Esport per als Premios Sport Cultura Barcelona 2021. Recordar que la talentosa migcampista també va ser escollida la millor jugadora de la passada edició de la Champions, també es va fer amb la Pilota d'Or i el FIFA World Player i que és la segona jugadora de la història del Femení amb més partits jugats.

En la gala que aquesta tarda del 20 de juny s'ha celebrat a la seu de la Fundació RBA, Xavier Puig ha estat la representació blaugrana i l'encarregat de recollir el guardó d'Alexia. "Significa molt per a Alexia", ha expressat el directiu responsable del futbol femení culer. "Segur que aquest premi és en part per a totes aquelles amb qui ha jugat al llarg d'aquests anys, per als seus entrenadors, per als directius del Club, i per descomptat, per a l'afició", ha afegit. 

thumbnail_image006

El discurs de Xavi Puig ha continuat i ha enaltit la labor del Barça Femení: "és una secció estratègica que ha d'avançar més, amb un estil de joc que ens va proporcionar Johann Cruyff, però també a escala social per construir una societat millor, amb igualtat de gènere, element fonamental perquè la societat i el món vagin a millor". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut