Barça Femení – Sevilla: Segueixen intractables (5-1)

Les blaugrana capgiren el gol inicial del Sevilla i sumen un nou triomf a la competició domèstica

Victòria amb remuntada inclosa. El Barça Femení ha vist com el Sevilla s'avançava en el marcador en la primera arribada de perill tot i la superioritat culer. Però les blaugrana han marcat cinc dianes a la represa per acabar sumant tres punts (5-1).

S’avança el Sevilla

El Barça Femení ha tingut la primera aproximació de perill en un xut de falta lateral en què Melanie Serrano ha posat a prova la portera Sullastres. La jugadora blaugrana ho ha tornat a intentar de cap i ha tornat a topar amb la portera del conjunt andalús.

Sullastres ha evitat qualsevol opció de gol culer. La següent en intentar-ho ha estat Pina. Per part visitant no ha estat fins als 27 minuts de partit que han generat la primera aproximació de perill. Gemma Font ha intervingut en una arribada perillosa de Payne. Les blaugrana han seguit buscant el gol i Pina s’ha topat amb el pal.

El Barça Femení seguia dominant però el gol no arribava i a cinc minuts pel final de la primera meitat el Sevilla s’ha avançat en el marcador mitjançant Payne. Un resultat que ja no s’ha mogut.

Dos minuts per capgirar el marcador

A la represa el Barça ha sortit amb ganes de donar la volta al resultat. I així ha estat. Les blaugrana han pogut neutralitzar el marcador amb una diana en pròpia porteria al aprofitar una passada de Mariona (1-1, min 58). La insistència i domini blaugrana han tingut novament la seva recompensa, en aquest cas a peus d’Ohoala. La davantera blaugrana ha situat el 2-1 pocs segons després del gol inicial de les blaugrana.

El gol 200, obra d'Alexia

El domini blaugrana era total, però les blaugrana han aconseguit la tercera diana de la tarda per tal de posar més diferència en el marcador. Un gol que suposava el número 200 en partit oficial aquesta temporada. Obra d'Alexia Putellas als 78 minuts de joc (3-1).

El Barça ha seguit buscant més gols i Jenni ha estat a punt de situar el 4-1 amb un xut a boca de canó que ha evitat Sullastres. Mariona no ha perdonat el 4-1 en el minut 88 de partit. Però Jenni encara tindria temps de situar el cinquè gol del Barça aquesta tarda amb el definitiu 5-1 i que suposa el 28è triomf en 28 partits a la competició domèstica.

Barça, 5
Sevilla, 1

Barça: Gemma, María León, Melanie (Alexia, min 59), A. Pereira, Graham (Aitana, min 59), Pina, Leila, Mariona, Crnogorcevic (Marta Torrejón, min 59), Engen (Patri, min 71), Oshoala (Jenni, min 71).

Sevilla: Sullastres, Kazadi, Lucía R., Isabella, Nago C. (Rivero, min 70), Payne (Débora, min 77), Cahinová, Toro, E. Del Estal (Araya, min 61), Vasconcielos (Gabarro, min 70), Gaitán L (Otermín, min 77).

Gols: 0-1, Payne (min 40); 1-1, Autogol (min 58); 2-1, Oshoala (min 60); 3-1, Alexia (min 74); 4-1, Mariona (min 88); 5-1, Jenni (min 90).

Àrbitra: Peláez Arnillas. Ha amonestat amb targeta groga les blaugranes Melanie Serrrano i Oshoala i les jugadores del Sevilla Vasconcielos i Cahinová.