El Club posa a la venda les últimes entrades per a les semifinals contra el Wolfsburg al Camp Nou

El Club posa a la venda les últimes entrades per a les semifinals contra el Wolfsburg al Camp Nou

Aquest dimecres a partir de les 11 hores, les darreres 6.000 localitats ja estaran disponibles per adquirir-les a través del web a un preu d’entre 19 i 37 euros

Aquest dimecres 20 d’abril, el FC Barcelona posa a la venda a partir de 11.00 hores les darreres 6.000 entrades disponibles perquè els culers puguin gaudir al Camp Nou del partit d’anada de les semifinals de la Champions Femenina, que el Barça disputarà el proper divendres 22 d’abril contra el Wolfsburg a les 18.45 hores. Després que s’exhaurissin les entrades posades a la venda el 4 d’abril passat, el Club disposa ara d’aquest nombre de localitats que s’havien reservat per normativa UEFA i que han quedat alliberades.

Les entrades per a socis, sòcies, aficionats i aficionades tenen un cost d’entre 19 i 37 euros, i les localitats es poden comprar a través del web del Club.

La família blaugrana té una nova oportunitat de tornar a fer vibrar el Camp Nou i animar les actuals campiones d’Europa en una cita clau per a les blaugranes en el seu camí cap a la final de Torí del dissabte 21 de maig. I és que en el cas de classificar-se, l’equip de Jonatan Giráldez tindria l’oportunitat de revalidar el màxim títol continental davant el guanyador de l’altre duel de semifinals que enfrontarà l’Olympique de Lió i el París Sant-Germain.

El conjunt blaugrana arriba a aquest partit després d’eliminar el Reial Madrid a quarts de final en una eliminatòria que es va tancar amb un resultat global de 8-3. Uns quarts de final que, a més, quedaran gravats a la història del Club, ja que el partit de tornada disputat el 30 de març passat al Camp Nou va registrar una assistència de rècord mundial absolut en un partit de futbol femení, amb un total de 91.553 persones que veure en directe com el Barça certificava la seva classificació amb els gols de Mapi León, Aitana Bonmatí, Claudia Pina, Alexia Putellas i Caroline Graham Hansen.

La resposta de l’afició

Un altre cop, la família blaugrana ha respost de forma massiva davant la nova cita europea del Barça Femení al Camp Nou. El dilluns 3 d’abril passat el Club va posar a disposició exclusiva dels socis i sòcies el nombre d’entrades gratuïtes (quatre per a cadascun dels associats) i a la tarda ja s’havien esgotat les 50.000 localitats disponibles per aquest col·lectiu. Un dia després, dimarts 4 d’abril, es va obrir la venda al públic en general,  i també a la resta de socis i sòcies, i l’allau de peticions va fer que el cartell de sold out es pengés poques hores després.

Les entrades que s’han posat ara a la venda corresponen a les localitats que s’havien reservat per a diferents col·lectius per normativa UEFA i que han quedat alliberades de manera prèvia al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut