Barça Femení - Llevant: Imparables al Johan (4-0)

Les blaugranes han aconseguit una altra victòria a casa davant d’un equip rival combatent

El Barça Femení s’ha imposat amb claredat al Llevant (4-0), tot i les nombroses baixes, i aconsegueix un ple de victòries en les 10 primeres jornades. Les de Jonatan Giráldez han disputat un excel·lent partit contra un dels rivals més durs de la competició, quart classificat a la Lliga i actual finalista de la Copa de la Reina.

Paciència davant la pressió

Les blaugranes han tingut el control del joc des del primer minut, tot i que el Llevant no ha posat les coses fàcils en cap moment. La intensitat de la defensa llevantina ha dificultat la circulació de pilota blaugrana, però un sensacional xut des de la frontal d’Aitana Bonmatí al minut 13 ha trencat les teranyines de la porteria de Paraluta i ha permès al Barça avançar-se en el marcador.

Les blaugranes han sabut mantenir la calma i han aconseguit superar la pressió alta del Llevant en diverses ocasions, però no ha estat fins gairebé acabada la primera meitat quan Alexia Putellas ha aconseguit fer el segon, al minut 44. La millor jugadora del món ha rematat de cap des de l’àrea petita una gran centrada de Claudia Pina i ha ampliat la renda de les de Jonatan Giráldez, que han marxat al descans amb un merescut 2-0.

Rematen la feina

La segona meitat ha estat calcada a la primera. Un Llevant molt valent ha pressionat ben amunt la sortida de pilota del Barça, que s’ha mantingut pacient i ha aconseguit trencar la defensa rival en diverses ocasions. Jennifer Hermoso, que ha substituït Claudia Pina al minut 57, ha enviat una rematada de cap al travesser poc després d’entrar al partit. Instants més tard, ha estat Lieke Martens, que entrava al partit per Fridolina Rölfo, qui ha caçat una pilota dins l’àrea i ha aconseguit col·locar el 3-0 al marcador al minut 66.

El Barça ha continuat amb el seu domini del joc fins arribar al temps de descompte, quan Caligaris ha agafat Jennifer Hermoso dins l’àrea i ha comès penal. La golejadora blaugrana ha estat l’encarregada de llençar la pena màxima i convertir el definitiu 4-0.

D’aquesta manera, el Barça continua imparable al Johan Cruyff, on ha guanyat tots els partits que ha disputat i ja són 219 els gols a favor, per només 18 en contra. Les de Jonatan Giráldez són encara més líders amb 30 punts en 10 jornades.

LA FITXA

Barça, 4

Llevant, 0

Barça: Cata Coll, Marta Torrejón (Jana Fernández, min. 81), Irene Paredes, Mapi León, Leila Ouahabi (Melanie Serrano, min. 74), Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Alexia Putellas; Ana-Maria Crnogorcevic (Ingrid Engen, min. 81), Claudia Pina (Jennifer Hermoso, min. 57) i Fridolina Rölfo (Lieke Martens, min. 57).

Llevant: Paraluta, Mendoza, Jucinara, Cometti (Lloris, min. 76), Calligaris, Baños, Toletti (Giovanna, min. 76), Pinto, Guerrero, Redondo (Férez, min. 59), Navarro (Queiroz, min. 59).

Gols: 1-0, Aitana Bonmatí (min. 13); 2-0, Alexia Putellas (min. 44); 3-0, Lieke Martens (min. 66); 4-0, Jennifer Hermoso, de penal (min. 94).

Àrbitra: Elia Martínez Martínez

Incidències: El partit ha començat amb un minut de protesta on les 22 protagonistes no han disputat la pilota com a queixa per la falta d'evolució en la professionalització de la Lliga.

Assistència: 2.441 espectadors.