Sporting Huelva – Barça Femení: El líder no falla (0-5)

Les culers sumen una nova victòria, la setena a la Lliga, per mantenir-se al capdamunt de la classificació

El Barça Femení continua absolutament intractable. Després de vèncer el passat dijous a la Champions davant el Koge (0-2), les culers continuen sumant victòries, aquest cop a la Lliga Iberdrola i davant l’Sporting Huelva (0-5). Un partit molt complet que dóna tres punts més a les blaugrana, que es mantenen com a líders invictes al capdamunt de la classificació.

Busquen el gol des de l'inici

Durant els primers compassos de joc, el Barça ha dominat la possessió de la pilota amb claredat, tancant al rival al seu camp i disposant de diverses ocasions, però sense fortuna en la definició. Ha estat en un còrner botat per Mapi León quan, en embolic dins l'àrea petita, la pilota ha tocat en Blanco per acabar entrant dins la porteria (0-1, min. 28). Les ocasions barcelonistes han seguit arribant, però el marcador no s'ha mogut fins al descans.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, el domini visitant continuava sent total, i finalment ha arribat el premi a la insistència amb el segon gol: després d'una bona jugada col·lectiva, la capitana Alexia Putellas, amb una bona definició dins l'àrea, ha duplicat l'avantatge culer (0-2, min. 55).

Amb el gol, les blaugranes han seguit insistint fins encarrilar el matx, i dos gols gairebé consecutius d'Aitana (0-3, min. 63) i Irene Paredes (0-4, min. 64) han sentenciat la victòria. La mateixa Aitana ha estat l'encarregada de tancar el triomf amb el 0-5 definitiu (min. 76).

Així doncs, nova victòria barcelonista per mantenir-se líders de la Lliga Iberdrola amb set victòries en set partits. Imparables.

Sporting Huelva, 0
Barça Femení, 5

Sporting Huelva: Ashurst, Fisher, Blanco, Cinta, Ojeda, Castelló (Abilda, 68'), Santana, Ramírez (Marcos, 79'), Romero (García, 78'), Kanteh (Keane, 68'), Judith (Gey, 64').
Barça Femení: Paños, Marta (Crnogorcevic, 67'), Paredes, Mapi, Leila (Serrano, 73'), Aitana, Patri, Alexia (Hermoso, 59'), Graham (Rolfö, 72'), Mariona, Oshoala (Martens, 59').
Gols: 0-1, Blanco (min. 28, p.p.); 0-2, Alexia (min.55); 0-3, Aitana (min. 63); 0-4, Paredes (min. 64); 0-5, Aitana (min. 76)
Àrbitra: Frías Acedo