Sporting de Huelva – FC Barcelona Femení (Prèvia): Sense descans

Sporting de Huelva – FC Barcelona Femení (Prèvia): Sense descans

12h: Les blaugranes juguen diumenge a Andalusia, desprès d’haver-ho fet dijous a Dinamarca

Diumenge a les 12 hores el FC Barcelona Femení juga la jornada 7 de la Primera Iberdrola a Huelva, davant l’Sporting Club de Huelva. Les de Jonatan Giráldez afronten aquest partit gairebé sense descans, després del partit de la Champions League jugat dijous a Koge.

L’equip arriba a aquesta setena jornada liderant la taula amb sis triomfs en sis partits. Les blaugranes han marcat 38 gols i n’han encaixat 1, sent el que millors registres demostra, en aquest primer tram de la màxima competició estatal.

A la vegada, a Europa, les culers es mostren invictes. Han superat a l’Arsenal a casa (4-1) i al Koge, per 0-2, i lideren el Grup C de la UWCL amb sis punts.

El tècnic blaugrana ha convocat a 20 jugadores per viatjar a Huelva. Les novetats a la llista són els retorns d’Alexia Putellas, que es va perdre el partit de Koge per una contusió al bessó dret, i de Cata Coll, amb l’alta.

Aquest partit serà el darrer d’aquesta primera part del mes d’octubre. Durant els propers 10 dies s’aturaran les competicions de clubs per la disputa de compromisos de seleccions.

En el següent vídeo podeu veure les valoracions de Fridolina Rolfö i de Jonatan Giráldez, a la prèvia del partit.

Un clàssic dels darrers anys

L’Sporting Club de Huelva és un dels equips consolidats a la Primera Iberdrola en els darrers anys. Les andaluses porten 16 anys a la màxima categoria del futbol estatal i en aquesta edició 21/22 ocupen el 12è lloc, amb 4 punts, producte de quatre empats i dues derrotes.

Entrenades per Antonio Toledo, històricament sempre han plantejat dificultats al FC Barcelona Femení a les visites de les blaugranes a La Orden, seu habitual dels partits de les locals. Tot i això, a la darrera visita a Huelva, les catalanes es van imposar per un contundent 0-6.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut