Atlético de Madrid – Barça (prèvia): El repte de guanyar a Alcalà

Atlético de Madrid – Barça (prèvia): El repte de guanyar a Alcalà

17.00h, Barça TV i Esport3: Les vigents bicampiones de Lliga juguen en un camp d’un rival a l’alça on no han vençut en les dues visites anteriors

La setmana gran porta el Barça Femení de visita a l’Atlètic de Madrid. Després de l’exhibició de dimarts contra l’Arsenal (4-1) a l’estrena de la Lliga de Campions, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez es veu les cares amb un rival que s’ha retrobat, després d’una temporada fatídica, i que es fa especialment fort a casa. De fet, les blaugranes no han guanyat mai al Centro Deportivo Alcalà de Henares: empat a la Lliga 2019/20 (1-1) i derrota a 2020/21 (4-1).

El vigent bicampió de la Primera Iberdrola arriba a la cita com a líder, amb victòria en les cinc jornades anteriors, i les estratosfèriques xifres de 35 gols a favor i 1 en contra. Les matalasseres, per la seva banda, sumen 4 triomfs i 1 empat. 

El cos tècnic desplaçava 20 futbolistes a Madrid: Paños, Paredes, Jana, María León, Graham, Marta, Mariona, Jenni Hermoso, Alexia, Patri, Cata, Aitana, Leila, Rolfö, A. Pereira, Crnogorcevic, Bruna, Oshoala, Martens i Engen. Pina, amb un esquinç al turmell dret, s’unia a la baixa de Falcón, mentre que Melanie i Gemma se’n quedaven fora per decisió tècnica.

El duel pot ser especial per a Sandra Paños, que en cas de jugar arribaria als 200 partits oficials amb el Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut