FC Barcelona Femení - Montpellier HSC: Ple de victòries (3-0)

L'Estadi Johan Cruyff ha acollit un nou amistós de pretemporada del FC Barcelona Femení, que ha superat el Montpellier HSC per tres gols a zero

No hi ha qui pari al FC Barcelona Femení. L'equip de Jonatan Giráldez no para de prémer l'accelerador i aquesta tarda ha aconseguit la tercera victòria seguida en un nou partit amistós que ha tingut el Montpellier HSC com a rival i que ha acabat amb un resultat de 3 a 0.

L'enfrontament entre el FC Barcelona Femení i el Montpeller s'està convertint ja en un clàssic de cada estiu. Amb aquest partit, és el quart any consecutiu que els dos equips es retroben en amistosos de pretemporada. El balanç dels duels directes és favorable a les blaugrana, ja que amb aquesta nova victòria sumen tres partits guanyats (1-0, 3-0, 3-0) i només un de perdut, el de 2018 (1-2). Una mostra més del creixement de l'equip en els darrers anys.

Es repeteix la història

L'inici del partit ja l'havíem vist abans. Abans d'arribar al tercer minut de joc, una gran jugada col·lectiva ha acabat amb la incursió d'Aitana dins l'àrea francesa i, amb una definició creuada, la blaugrana ha inaugurat el marcador. Es repetia la història del Gamper contra la Juventus, on en els instants inicials va ser Aitana mateix qui va fer pujar l'1 a 0 en el marcador.

El FC Barcelona Femení ha seguit imposant el seu joc durant tota la primera part, dominant la pilota i aproximant-se constantment a la porteria de la portera Schmitz. Ja en el minut 30 les culers han pogut traduir la seva superioritat en el marcador i han augmentat la diferència. Des de la banda dreta, Graham Hansen, la reina de les assistències, ha filtrat una passada excel·lent que ha estat rematada al fons de la xarxa per Claudia Pina.

Sentència final

Amb el dos a zero s'ha arribat a un descans on l'únic canvi blaugrana ha estat en la porteria, on Gemma Font ha cedit el seu lloc a Sandra Paños. La segona meitat ha seguit el mateix guió que la primera: possessions d'un FC Barcelona que sempre té entre cella i cella la porteria rival.

El gol de la sentència, però, no ha arribat fins a deu minuts abans del xiulet final. Després d'una bona recuperació a camp rival, la pilota ha caigut a peus de Maria Pérez, que sense pensar-hi gaire, ha tret un xut sec i col·locat des de la frontal de l'àrea que ha estat impossible d'aturar per la portera del Montpellier HSC.

L'equip rival encara ha tingut temps de maquillar el resultat amb un bon xut llunyà que s'ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Paños. Així, doncs, el FC Barcelona Femení segueix amb la seva ratxa inmaculada en el que va de pretemporada i, després de tres victòries en tres partits, encara no ha encaixat cap gol, i ja n'ha anotat 26. Les xifres parlen per si mateixes.

Cap als Estats Units

Després d'aquesta nova prova a l'Estadi Johan Cruyff, l'equip que dirigeix Jonatan Giráldez viatjarà diumenge als Estats Units, on es trobarà amb l'Olympique de Lió en una prova d'alt nivell que tindrà lloc el dijous dia 19 d'agost.

Fitxa del partit

FC Barcelona Femení, 2
Montpellier HSC,  0

FC Barcelona Femení: Gemma Font (Sandra Paños, min 46), Paredes (Mapi León, min 53), Marta Torrrejón, Ana Crnogorcevic (Melanie, min 53), Jana, Patri, Aitana, Bruna, Graham Hansen, Claudia Pina (Alèxia, min 53) i Mariona

Montpellier HSC: Lisa Schmitz, Inés Bellamou, Marion Torrent, Ashleigh Weerden, Johanna Elsig, Skorvankova, Lakrar, Lena Petermann, Faustine Robert, Sarah Puntigam i Clarisse Le Bihan

Gols: 1-0 Aitana (min 4); 2-0 Claudia Pina (min. 30), Maria Perez (min 80)

Àrbitre: Ainara Acevedo Dudley. Ha mostrat la targeta groga a Mariona (FC Barcelona) i a Lambert (Montpellier HSC)