23 cap a Alacant

23 cap a Alacant

16 futbolistes del primer equip i 7 del filial inicien una estada de deu dies a Algorfa

Una vegada culminada la quarta sessió de la pretemporada, aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça Femení s’ha desplaçat en tren cap a Alacant, seu de l’estada de pretemporada. La feina s’allargarà a La Finca Resort d’Algorfa fins al 7 d’agost.

Durant l’estada, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez disputarà el seu primer amistós. Serà el dia 4, contra l’Elx (Reto Iberdrola), a les instal·lacions del Pinatar Arena (Múrcia).

Les 23 futbolistes que s’han desplaçat aquest dijous a Alacant han estat: Paños, María León, Melanie, J. Hermoso, Marta, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Graham, Crnogorcevic, Jana, Bruna, Gemma, Pina, Paredes, així com les jugadores del filial Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignolla, Julia Bartel i María Pérez.

Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Ingrid Engen és baixa per una lesió al quàdriceps de la cuixa dreta. D’altra banda, Andrea Pereira i Cata Coll tenen molèsties al genoll esquerre i al quàdriceps de la cuixa esquerra, respectivament. Està previst que s’incorporin a l’estada més endavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut