Barça Femení – Madrid CFF: Gran reacció blaugrana (3-2)

Les culers capgiren un partit en el qual han anat per darrere en dues ocasions per acabar sumant tres punts més al Johan Cruyff

Victòria molt treballada del Barça davant el Madrid CFF (3-2). Les culers han remuntat un marcador advers fins en dues ocasions per acabar sumant els tres punts a l'Estadi Johan Cruyff, davant de 2.739 espectadors.

Inici frenètic

El partit ha començat de manera trepidant, amb dos gols als primers dos minuts de joc. Priscila ha aprofitat un mal control de Gemma per avançar, de rebot, a les visitants als 9 segons de partit (0-1, min. 1) però un minut després, el Barça ha tornat a igualar el matx mitjançant Bruna amb una bona rematada amb l'esquerra (1-1, min. 2).

Després d'aquest inici frenètic, el matx ha seguit amb diverses ocasions per a tots dos conjunts, però sense encert en la definició. Tot i la insistència blaugrana, ha estat el Madrid de nou qui s'ha tornat a avançar al marcador: Ohale, a la sortida d'un córner, ha marcat l'1-2 (min. 38), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Reacció local

Ja a la segona meitat, el conjunt blanc s'ha quedat amb una jugadora menys per l'expulsió de Sara Tui, que ha vist la segona groga després d'una dura entrada sobre Alexia. Les culers han aprofitat la superioritat per igualar el matx amb un golàs de Marta Torrejón, de volea des de la frontal de l'àrea (2-2, min. 64).

El domini blaugrana era absolut, i pocs minuts després d'empatar, Patri Guijarro avançava per primer cop a les de Lluís Cortés amb una gran canonada llunyana (3-2, min. 73). Amb el gol, el Madrid ha intentat reaccionar, però les culers també han tingut opcions d'ampliar l'avantatge.

Finalment, victòria per la mínima (3-2) de les tricampiones que sumen tres punts més i una nova victòria al Johan Cruyff.

Barça, 3
Madrid CFF, 2

Barça: Gemma, Marta, Pereira, Mapi León (Codina, min. 65), Leila (Melanie, min. 70), Aitana (Patri, min. 65), Vicky (Crnogorcevic, min. 65), Alexia, Mariona, Oshoala (Jana, min. 79), Bruna.
Madrid CFF: Ulloa, Lucía León (Araujo, min. 74), Antonia (Maca, min. 74), Mónica, Laura Domínguez (Paula, min. 61), Sara González, Priscila (Silvia, min. 61), Itziar (Sheyla, min. 52), Chikwellu, Ohale, Geyse.
Gols: 0-1, Priscila (min. 1); 1-1, Bruna (min. 2); 1-2, Ohale (min. 38); 2-2, Torrejón (min. 64); 3-2, Patri (min. 73).
Àrbitra: Cuesta Arribas. Vermella a Sara Tui per doble groga i groga a Rita i Codina.