Barça Femení – Rayo Vallecano: Consoliden el liderat amb una golejada (7-0)

Triomf clar de les blaugranes en el duel ajornat corresponent a la jornada 5 de Lliga

Victòria clara del Barça Femení davant el Rayo Vallecano (7-0). En el partit ajornat corresponent a la jornada 5 de Lliga, les de Lluís Cortés no han donat opció al conjunt madrileny i s’han imposat amb les dianes de Jenni Hermoso, María León, Aitana i els doblet d’Oshoala i Alexia.

Domini inicial culer

Les blaugranes han començat el matx dominant des de bon principi. Mariona ha posat a prova la portera visitant al minut 2. El que seria la prèvia al primer gol del matx, obra de Jenni. La davantera culer no ha desaprofitat una situació embolicada dins l’àrea per definir.

El Barça s’ha mostrat molt eficaç de cara a porteria i Alexia ha situat poc després el 2-0 (min 11). Les culers generaven perill amb facilitat i ho han aprofitat per anar eixamplant el marcador. En aquesta ocasió seria Oshoala (3-0, min 15).

Una diana amb dedicatòria a la seva mare, a qui s’ha guardat un minut de silenci abans del matx per la seva mort. Paños s’ha mostrat molt segura en les ocasions de perill del Rayo, mentre que Alexia ha marcat el 4-0 abans del descans i ha estat a punt de situar el 5-0 però el pal ho ha evitat.

Debut de Gemma Font sota pals

Al descans Gemma Font ha entrat en el lloc de Sandra Paños en el que ha estat el seu debut amb el primer equip a la Primera Iberdrola. Als 14 minuts de la represa Oshoala no ha perdonat marcant el seu doblet particular (5-0, min 59) i certificant així el triomf culer. Una victòria que han arrodonit María León i Aitana Bonmatí amb el sisè i setè gol respectivament. En els darrers minuts Emma Ramírez ha debutat oficialment amb el primer equip.

Barça, 7
Rayo Vallecano, 0

Barça: Paños (Gemma Font, min 45), María León, Melanie, J. Hermoso, Marta (Emma, min 86), Mariona (Vicky Losada, min 72), Hamraoui, Alexia (Aitana, min 72), Graham (Andrea Falcon, min 77), A. Pereira i Oshoala.

Rayo Vallecano: P. Larqué, Pilar García (P. Fernández, min 54), Andújar, R. Bravo (Aedo, min 74), Tere (Sheila, min 74), Zaïra Flores, C. Auñón, Sáez, Isadora (Ana de Teresa, min 74), Struck i Patri (Bicho, min 86).

Gols: 1-0, Jenni (min 4); 2-0, Alexia (min 11); 3-0, Oshoala (min 15); 4-0, Alexia (min 41); 5-0, Oshoala (min 59); 6-0, María León (min 73); 7-0, Aitana (min 91).