FC Barcelona Femení: Aturada per seleccions

FC Barcelona Femení: Aturada per seleccions

Gran part del planter de blaugrana, marxa a les seleccions

Finalitza el mes de novembre, a la Liga Iberdrola, amb un FC Barcelona Femení pletòric: Sis triomfs en sis partits, amb 29 gols a favor i un en contra, sent l’únic equip de la Lliga que resta imbatut. Però ara es hora de canviar el xip i moltes de les jugadores entrenades per Lluís Cortés tenen compromisos amb les seleccions

Nou jugadores amb Espanya

Alexia Putellas, Andrea Pereira, Mariona Caldentey, ‘Mapi’ León, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Jenni Hermoso, Leila Ouahabi i Cata Coll són les jugadores blaugranes convocades per Ángel Vilda.

Cata Coll és la novetat a llista. La portera blaugrana entra en substitució de la seva companya Sandra Paños, que finalment no s’ha recuperat de les molèsties físiques que té.

Espanya tindrà com a rivals Moldàvia (27/11, 21 h) i Polònia (1/12, 21 h) en dos partits que es jugaran a Las Rozas (Madrid).

A la vegada, la jugadora Bruna Vilamala, amb dinàmica del primer equip, ha estat convocada amb la selecció espanyola sots20, a una concentració a Marbella, entre els dies 23 i 26 de novembre. En aquesta concentració també hi seran Claudia Pina (Sevilla) i Candela Andujar (València), que són jugadores que el Club té cedides.

 Martens, Crnogorcevic i Queiroz

L’holandesa Lieke Martens disputarà dos partits a la localitat de Breda (Països Baixos). El dia 27 un amistós amb USA i el dia 1 de desembre, classificatori per l’Eurocopa davant Kosovo.

La suïssa Ana Crnogorcevic jugarà també classificació per l’Euro davant Bèlgica el proper 1 de desembre i la jove Gio Queiroz ha estat convocada, per la selecció absoluta de Brasil, per jugar dos partits amistosos davant l'Equador a Sao Paulo .

Els partits de les blaugranes

Divendres 27

18.35 h Països Baixos – USA

21 h Espanya – Moldàvia

Dissabte 28

00.30 h Brasil - Equador (Hora de Barcelona)

Dimarts 1

18.30 h Països Baixos – Kosovo

20 h Bèlgica – Suïssa

21 h Espanya - Polònia

Dimecres 2

00.30 h Brasil - Equador (Hora de Barcelona)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut