Toni Alonso, 25 anys sent delegat del Barça B

Toni Alonso, 25 anys sent delegat del Barça B

Abans del partit entre el Barça B i l'Hèrcules, ha tingut lloc un homenatge al delegat del filial, on el president Josep Maria Bartomeu li ha lliurat una placa commemorativa

Abans del partit entre el FC Barcelona B i l’Hèrcules CF al Miniestadi, on els blaugrana han vençut 2-0, ha tingut lloc un petit homenatge al delegat del filial, Toni Alonso, que compleix 25 anys com a delegat del Barça B.

A l’acte, han estat presents el president Josep Maria Bartomeu (qui li ha fet entrega d’una placa commemorativa), el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, el directiu responsable del Barça B, Sílvio Elías, el CEO, Òscar Grau, i el director d’esports professionals, Albert Soler. A més, també han assistit la família del Toni Alonso, els membres de la comissió esportiva del filial i la plantilla del Barça B, que s’hi ha acostat abans del xiulet inicial.

Toni Alonso va debutar com a delegat un 15 de setembre de 1991 en un Compostela-Barça B que va acabar en empat (1-1). Toni ha tingut com a entrenadors al filial a: Quique Costas, Juande Ramos, Josep Maria Gonzalvo, Pere Gratacós, Pep Guardiola, Luis Enrique, Eusebio Sacristán, Jordi Vinyals i Gerard López. Precisament, el tècnic asturià ha aprofitat la roda de premsa posterior al Barça-Las Palmas per felicitar a Toni Alonso pels seus 25 anys com a delegat del filial blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut