El FC Barcelona i Carles Aleñá han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte

El FC Barcelona i Carles Aleñá han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte

El jugador del Barça B signarà per a les properes tres temporades, ampliables a dues més en cas de formar part del primer equip

El FC Barcelona i el jugador Carles Aleñá han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte per a les properes tres temporades.

En cas de formar part de la plantilla del primer equip la renovació s’ampliaria dues temporades més i la clàusula de rescissió arribaria als 75 milions d’euros.

Carles Aleñá ha estat un dels jugadors més importants d’aquesta temporada amb el Barça B, que ha aconseguit pujar a la Segona A. Ha jugat un total de 29 partits de Lliga, inclòs els play-off d’ascens, amb un total de 2.385 minuts en els quals ha marcat tres gols i ha repartit set assistències.

Aleñá ha disputat 43 partits amb el filial blaugrana les dues últims temporades tot i ser encara juvenil. La seva progressió al Barça B l’ha fet debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique, que li va fer jugar el seu primer partit amb el primer equip davant l’Hèrcules en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, en què va fer un gol molt important per empatar el duel. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut