Còrdova CF - FC Barcelona B: Remuntada sobre la botzina (1-2)

Els culers han capgirat el marcador per endur-se el triomf del Nuevo Arcángel gràcies als gols d’Aleñá –de penal– i del debutant Nahuel Leiva al darrer sospir del partit

Gran victòria del FC Barcelona B davant el Còrdova (1-2) al Nuevo Árcangel amb un gol sobre la botzina del conjunt blaugrana. Els culers han capgirat el gol inicial de Narváez gràcies a les dianes d’Aleñá –de penal– i de Nahuel Leiva al darrer sospir del partit, fent justícia al marcador després d’un gran matx per part dels de Gerard López, que acumulen ja tres victòries consecutives per deixar enrere les posicions de descens.

Domini culer sense premi

Els culers han iniciat el matx de manera frenètica, amb una gran ocasió de gol al primer minut de partit. Una gran acció individual del debutant Nahuel Leiva ha estat refusada pel porter Kieszek en el primer avís barcelonista. Només tres minuts després, Aleñá ha tingut el gol, però el seu xut ha marxat per damunt del travesser. Els culers continuaven dominant el matx i les ocasions no han parat d’arribar. De nou Nahuel, amb un espectacular llançament que s’ha estavellat al travesser (minut 25), ha tornat a tenir el gol blaugrana, però sense fortuna en la definició final.

Els locals, però, sí que han estat efectius i en pràcticament la primera ocasió clara que han tingut, Narváez, caçant una pilota dins l’àrea, ha anotat l’1-0 per avançar als andalusos (minut 35). Tot i així, la rèplica dels de Gerard López ha estat immediata i Aleñá, després d’una gran assistència de Nahuel, ha pogut empatar, però el mà a mà del ‘10’ culer l’ha aturat Kieszek (minut 42). Ja al darrer minut del primer temps, Nahuel ha tornat a provar fortuna, però el seu llançament ha marxat fora per molt poc.

Ja a la segona part, els blaugrana han seguit dominant el partit i la possessió de la pilota, però sense ocasions tan clares com a la primera meitat. Tot i així, el domini blaugrana finalment han obtingut la seva recompensa. Una caiguda dins l’àrea de Marc Cardona –que havia entrat per Abel Ruiz– ha suposat un penal favorable al Barça B que Carles Aleñá s’ha encarregat de transformar en l’empat (1-1, minut 77).

Remuntada final

A més, durant aquest segon període, Gerard López ha fet debutar també a McGuane i Hongla, que han entrat en els llocs d’Oriol Busquets i Carles Pérez. Quan semblava que el partit acabaria en empat, ha arribat el gol que ha fet justícia al gran partit blaugrana. Una gran assistència de Marc Cardona des de la dreta per Nahuel i que l’argentí no ha perdonat situant l’1-2 definitiu. Finalment, victòria in extremis del Barça B que suma ja tres triomfs consecutius i se situa 13è amb 30 punts.