Celta Fortuna - Barça Atlètic: Remuntada que val un factor camp (1-2)

Amb el triomf a terres gallegues, el filial blaugrana s'assegura la tercera posició del Grup 1 i el seu rival serà l'Eivissa, amb el factor camp a favor / Foto: RC Celta

El Barça Atlètic ha tancat la Lliga regular amb una gran remuntada a Balaídos contra el filial del Celta (1-2), certificant així la tercera plaça. Els gols de Pau Víctor i Unai Hernández, al temps afegit, han remuntat el gol inicial de Fer López per a encarar la fase d'ascens amb el gust del triomf.

La grandiosa temporada de tots dos filials feia que aquest últim partit de la lliga regular només tingués en joc quina posició ocuparia cadascun a la taula final i, per consegüent, l'encreuament del play-off amb el rival pertinent de l'altre grup de Primera RFEF. Així, amb la victòria a Balaídos, el Barça Atlètic ha acabat en tercera posició i es veurà les cares amb l'Eivissa, quart classificat del grup 2, amb l'anada a Can Misses el cap de setmana que ve i la tornada al Johan Cruyff en dues setmanes.

Cop inicial amb el gol de Fer López

Tot i això, el partit ràpidament s'ha posat de la pitjor de les maneres. Sense que hagués passat gran cosa, el Celta Fortuna s'ha trobat amb un gol afortunat, després d'un control defectuós de Fer López que ha acabat en gol agafant per sorpresa Marc Vidal (1-0, min. 7). El gol local ha anestesiat els culers, que no trobaven la forma d'enllaçar jugades ofensives que amenacessin el marc celeste.

18è gol per a Pau Víctor

Ha costat molt que el joc dels de Rafa Márquez fluís en camp contrari, i els gallecs se sentien molt còmodes, i tot i que tampoc han gaudit de moltes ocasions han marxat al descans amb l'avantatge mínim però sense haver patit. A la represa, sense canvis, el filial blaugrana ha demostrat que no necessita massa per a colpejar... i fort. I quan al teu equip tens al màxim golejador de la Lliga, això pot passar en qualsevol moment. Pau Víctor ha rebut una pilota dins l'àrea després d'una combinació entre Unai i una gran assistència de Dani Rodríguez i, amb una definició espectacular ha sumat el seu 18è gol (1-1, min. 48).

Amb l'empat, el Barça Atlètic recuperava la tercera posició i, amb ella, el factor camp en el play-off. El Celta, per la seva banda, es resistia a caure a la quarta posició i, tot i que amb un ritme més baix que al primer temps, ha buscat el gol de la victòria amb diverses ocasions que sempre acabaven amb una aturada de Marc Vidal. Alguna, com una doble al minut 68, d'un mèrit espectacular. I quan semblava que els minuts finals serien d'un atac constant dels locals, un infortuni ha obert les portes de la victòria als blaugrana.

Gol d'Unai per a segellar el tercer lloc

El porter local ha caigut lesionat i, el Celta Fortuna, sense canvis, ha hagut de posar el migcampista De la Iglesia com a porter i acabar jugant amb 10. Amb 12 minuts de temps afegit, els culers han atacat de forma incessant, i el Celta també, deixant molts espais que el filial culer buscava la forma de rendibilitzar en forma de gol. I ha arribat. Marc Guiu ha conduït, Pau Víctor ha assistit i Unai Hernández ha culminat (1-2, min. 99) una remuntada que segellava aquesta tercera posició i referma un gran estat de forma del Barça Atlètic de cara al play-off que on buscaran un ascens a la Segona Divisió.

Fitxa del partit

Celta Fortuna: 1
Barça Atlètic: 2

Celta Fortuna: Carrillo; Meixus (Antañón 58'), Manu Fernández, Alonso (Bruno Iglesias 81'); Tincho (Gavián 74'), De la Iglesia, Román, Joel López (Javi Domínguez 74'); Fer López, Duran i Alfon.

Barça Atlètic: Marc Vidal; Olmedo 8Pau Prim 90+3'), Pelayo, Faye, Gerard Martín; Casadó, Moha, Unai; Dani Rodríguez (Guiu 83'), Pocho Román (Alarcón 61') i Pau Víctor (Fariñas 83').

Gols: 1-0, Fer López (min. 7); 1-1, Pau Víctor (min. 48); 1-2, Unai Hernández (min. 99)

Àrbitre: Álvaro Rodríguez Recio. Ha amonestat el local Meixus i els culers Faye, Casadó i Olmedo.